Реклама

🛍 Безпечний шопінг на карантині — який він?

Усі з нетерпінням чекають на чергове послаблення карантинних заходів. У час самоізоляції всі шалено скучили за живим спілкуванням, походами до магазинів та кафе без будь-яких обмежень.
Čytaty latynkoju
🛍 Безпечний шопінг на карантині — який він?
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🛍 Безпечний шопінг на карантині — який він?
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Усі з нетерпінням чекають на чергове послаблення карантинних заходів. У час самоізоляції всі шалено скучили за живим спілкуванням, походами до магазинів та кафе без будь-яких обмежень.

Ще кілька місяців тому будь-хто міг без перешкод відвідати кіносеанс та ввечері забігти до супермаркету за пляшечкою вина й улюбленим сиром. Життя на карантині кардинально змінилося. Спілкування та більшість покупок перейшли у світ діджитал. Безконтактна безпечна доставка — тренд часу й необхідність. Тільки так можна убезпечити себе та родину від передачі вірусу. В хід ідуть безконтактна оплата, замовлення через мережу тощо. Багато українців скористалися послугами доставки товарів вперше. Певна річ, що замовлення піци або ролів на сімейне свято — справа вже досить звична. Але як можна довірити сторонній людині закупівлю продуктів для всієї родини? Виявляється, це також цілком реально. Народним вибором стала доставка харчових продуктів із гіпермаркетів мережі «АШАН».

Переваги та нюанси

Замовити на auchan.ua можна як продовольчі, так і непродовольчі товари. Звичайно, у час карантинних обмежень особливий попит мають саме їжа та напої. Повний асортимент продовольчих товарів можна замовити за допомогою сервісу auchan.zakaz.ua. Послуга доступна мешканцям Києва, Одеси, Дніпра та Львова. Радимо діяти за таким нескладним алгоритмом:

  • Заздалегідь скласти список товарів.
  • Зайти на сайт замовлення.
  • Обрати «вікно» доставки у зручний час.
  • Зробити замовлення в тематичних розділах.

Для придбання доступні товари у таких категоріях: хліб та хлібобулочні вироби з пекарні, фрукти, овочі, гриби та зелень, яйця, молочні продукти, готові страви, заморожені продукти, консерви, бакалія, продукти для здорового способу життя, солодощі, напої, товари для дітей.

Користуючись послугами замовлення, ви отримаєте всі переваги, до яких звикли під час офлайнових візитів до улюбленого гіпермаркету. Персонал, що збирає замовлення, перевіряє свіжість продуктів та стежить за чіткістю виконання замовлення. Реалії сьогодення вимагають особливого ставлення до правил гігієни. Не варто турбуватися – в «АШАН» все було на найвищому рівні й до пандемії коронавірусу. Наразі заходи гігієни посилено — персонал носить маски і рукавички та має необмежений доступ до використання дезінфікуючих засобів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...