Реклама

🐠 Orb Farm — якщо ви дуже давно хотіли собі акваріум

Для цього вам навіть не треба нічого завантажувати, просто відкрийте сторінку у вашому браузері та піклуйтесь про рибок у акваріумі.
Čytaty latynkoju
🐠 Orb Farm — якщо ви дуже давно хотіли собі акваріум
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🐠 Orb Farm — якщо ви дуже давно хотіли собі акваріум
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Для цього вам навіть не треба нічого завантажувати, просто відкрийте сторінку у вашому браузері та піклуйтесь про рибок у акваріумі.

Акваріум Orb Farm

Ідея створення такого сайту з’явилась завдяки YouTube-каналу Life in Jars?, де публікують різні інформативні відео про «закриті біосистеми» — мурашники, вулики та інші екосистеми, що можна штучно створити та піклуватись про них вдома.

Orb Farm — це сайт, де ви можете зробити та облаштувати свій власний акваріум. Просто додайте пісок, води та трішки водорості, потім вже можна додавати рибок та різноманітні декорації.

Вам потрібно постійно підтримувати достатній рівень кисню у акваріумі, оскільки час в грі триває значно швидше. Проте не варто перейматись, завжди можна швидко додати необхідну кількість водоростей і рибки будуть надалі плавати у вашій банці.

Читайте також: 👨🏼‍🎨 Google зібрав арт-поради від діячів культури — «витривалість» від Марини Абрамович та як загадати бажання від Йоко Оно

Автором гри став Макс Бітткер, він вирішив зробити максимально мінімалістичний дизайн акваріуму, проте кожен користувач може змінювати його зовнішній вигляд та зробити свою унікальну версію. Також, залежно від часу доби, рибки будуть поводитися як реальні — вони можуть спати та робити різні речі.

Зробити свій власний акваріум можна тут. Якщо ж рибок для вас мало, то розробник також запустив сайт SandSpiel, де ви можете зробити свій власний сад з квітами.

Раніше ми вже писали? Користь карантину: 5 історій про самоізоляцію видатних людей за власним бажанням 5 історій про самоізоляцію видатних людей за власним бажанням — користь карантину.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...