Реклама

🍿 У Києві відкриють автокінотеатр Kinolife — перші покази вже цього тижня

Кінотеатр відкриється вже 22 травня на Лівому березі.
Čytaty latynkoju
🍿 У Києві відкриють автокінотеатр Kinolife — перші покази вже цього тижня
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🍿 У Києві відкриють автокінотеатр Kinolife — перші покази вже цього тижня
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Кінотеатр відкриється вже 22 травня на Лівому березі.

Автокінотеатр Kinolife

Мережа автокінотеатрів стає доступною і для мешканців столиці. Тепер навіть під час карантину можна переглянути різноманітні фільми на великому екрані. Покази відбуватимуться щодня на паркінгу Арт-заводу «Платформа», що розташований на вулиці Біломорській 1.

Як запевняють самі організатори, автокінотеатр є безпечним місцем для проведення часу, оскільки глядачеві не треба залишати власну автівку під час перегляду.

Як проходить перегляд

Квиток можна придбати на сайті Kinolife1 квиток діє на 1 паркувальне місце для авто.

Фільм можна переглянути на екрані, а для звукової доріжки необхідно налаштувати радіоприймач на FM-хвилю, вказану на квитках.

У кінотеатрі є спеціальна розмітка, котра розділяється залежно від типу авто:

  • 1-2 ряди для машин типу седан, універсал, хетчбек.
  • 3-4 ряди для кросоверів та мінівенів.

Що можна буде переглянути

Перші покази відбудуться у четвер, 21 травня, о 21:40 та о 23:30.

Показуватимуть біографічний трилер «Проти всіх ворогів: історія Джин Сіберг» з Крістен Стюард у головній ролі та кінозбірку короткометражних фільмів Best Erotic Shorts 2020.

«Проти всіх ворогів: історія Джин Сіберг» (2019)

В кінці 60-х років зірка французької «нової хвилі», акторка Джин Сіберг на піку своєї кар’єри почала виступати за права афроамериканців та корінних народів США. Тоді ж ФБР розвернуло проти неї розвідувальну операцію: систему стежень та гучних провокацій. У цій мережі шпигунства молодий агент, якого таємно приставили до Сіберг, стає одним з головних героїв її історії.

Best Erotic Shorts 2020

У програмі Best Erotic Shorts покажуть найкращі еротичні короткометражки з усього світу. Всього представлять вісім картин з чотирьох країн: Франції, Іспанії, Бельгії та Ізраїлю. Ми вже раніше детально писали про кожен фільм окремо, тому ознайомитись з повним переліком можна за посиланням? Гайд фестивалем еротичного кіно Best Erotic Shorts: які стрічки покажуть.

Про автокінотеатри

Читайте також: ⚡️ Уряд дозволив відновлення роботи транспорту та подовжив дію карантину

Перший у світі автокінотеатр з’явився 6 червня 1933 року в Америці. Автором такої ідеї був Річард Холлінгсхед, він просто відкрив кінотеатр у себе на задньому подвір’ї вдома. Раніше плата за перегляд складалась з двох частин: глядачі платили 25 центів за вхід і ще 25 — за парковку.

Пік популярності автокінотеатрів припав на кінець 50-х, до цього часу їх було близько 5 000.
Найбільший кінотеатр за всю історію вміщував 2 500 машин і ще 1 200 глядачів на сидячих місцях.

Якщо ви хочете відчути атмосферу традиційного автокінотеатру, то її можна побачити у кліпі Lana Del Rey на пісню Doin’ Time.

Окрім Києва автокінотеатри Kinolife доступні у Львові та Одесі. Також організатори обіцяють, що незабаром вони ще з’являться у Харкові, Дніпрі, Маріуполі та Сумах.

Раніше ми вже писали??‍? Google зібрав арт-поради від діячів культури — «витривалість» від Марини Абрамович та як загадати бажання від Йоко Оно, як Google зібрав арт-поради від діячів культури — «витривалість» від Марини Абрамович та як загадати бажання від Йоко Оно.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...