Реклама

😎 Техно вдома: організатори фестивалю Strichka готують спеціальний стрим з виступами 20 виконавців

Трансляцію можна буде переглянути вже на цих вихідних.
Čytaty latynkoju
😎 Техно вдома: організатори фестивалю Strichka готують спеціальний стрим з виступами 20 виконавців
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 😎 Техно вдома: організатори фестивалю Strichka готують спеціальний стрим з виступами 20 виконавців
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Трансляцію можна буде переглянути вже на цих вихідних.

Стрим від організаторів Strichka

Через спалах вірусу організаторам фестивалю Strichka довелось перенести захід з 23-24 травня на 3-5 липня 2020 року. Проте, навіть в умовах самоізоляції команда Closer вирішила організувати онлайн трансляцію з виступами багатьох артистів. Про це повідомляє видання DTF MAGAZINE.

Стрим транслюватимуть одразу з п’яти локацій, де зазвичай проходить фестиваль Strichka:

  • Otel’;
  • Closer;
  • Dvor;
  • Mezzanine;
  • Lesnoy Prichal.

Як зазначають самі організатори, трансляція — це лише невеличкий зріз самого фестивалю.

Фестиваль перенесено, проте бажання щось побудувати на Стрічкоткацькій фабриці та запросити туди артистів наприкінці весни нікуди не ділося. Тому ми вирішили зробити онлайн-трансляцію. Це, звісно, не заміна живої сходки й триватиме трансляція усього кілька годин, але все ж таки це є невеликим зрізом лайн-апу фестивалю

Організатори фестивалю Strichka
Читайте також: 🎧 Платформа від Spotify: дізнайтесь, що саме зараз слухають по всьому світові

Саму трансляцію можна переглянути вже на цих вихідних, 23-24 травня, коли раніше планували провести фестиваль. Стрим пройде з 18:00 до 01:00 на сайті заходу.

З детальним розкладом можна буде ознайомитись вже ближче до самої події. Наразі у лайнапі вже можна побачити таких виконавців: Borys, Igor Glushko, Jana Woodstock, Jazzmate, Katarina Gryvul (live), Kйr, Koloah, Mykyta, Nastia, Noizar, Pahatam, Philipp Markovich, Prinx Hashime, Roman K, SE62, Shatalow, Timur Basha, Vladimir Gnatenko (live), Vova Klk, Zolaa (live).

Про сам фестиваль

Strichka — це один з найбільших електронних фестивалів України. Назва заходу походить від головної локації фестивалю — стрічкоткацької фабрики, що належить до переліку найстаріших підприємств легкої промисловості в Україні. Арт-простір Closer займає площу колишніх цехів цієї фабрики, стінам якої вже понад ста років.

Цього року мав відбутися вже сьомий фестиваль, за планами організаторів мали зробити більшу кількість локацій — 7. Також на фестивалі очікували більш ніж 3 тисячі відвідувачів.

Також ми вже раніше писали? Фестиваль Atlas Weekend перенесли на 2021 рік, як фестиваль Atlas Weekend перенесли на 2021 рік.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...