Реклама

🛸 Пентагон офіційно оприлюднив ще 8 випадків зустрічі НЛО

7 випадків відбулись протягом 2013-2014 років і ще один у 2019 році.
Čytaty latynkoju
🛸 Пентагон офіційно оприлюднив ще 8 випадків зустрічі НЛО
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🛸 Пентагон офіційно оприлюднив ще 8 випадків зустрічі НЛО
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
7 випадків відбулись протягом 2013-2014 років і ще один у 2019 році.

Підтвердження НЛО від Пентагону 

Усі 8 інцидентів зафіксовані над Атлантичним океаном. Випадки не мають грифу «секретно», саме тому їх надали після запиту ЗМІ.

Одна історія відбулась у кінці березня 2014 року. Пілот військового літака ВМС США побачив невеликий об’єкт, що за розмірами нагадував «валізу для речей сріблястого кольору». Об’єкт помітили радари, а літати в тій зоні було заборонено, саме тому об’єкт мав потенційну загрозу для пілотів.

Читайте також: 🛰 NASA полагодила апарат на Марсі, змусивши його вдарити себе лопатою

Вже через місяць після цього радари зафіксували два інші невідомі об’єкти біля узбережжя штату Вірджинія. Вони летіли на великій швидкості, а згідно з рапортом, військові одразу відкликали літаки, щоб не наражати на небезпеку пілотів.

Проте у Пентагоні зазначають, що більшість цих випадків мають пояснення — дрони, метеозонди, безпілотники та малогабаритні супутники час від часу потрапляють до території польотів ВМС.

Також астрофізики закликають не робити завчасних висновків, оскільки навіть якщо не можна знайти земне походження цих об’єктів — це не є доказом їх позаземного походження.

Пентагон вже офіційно публікував відео з НЛО, про що ми писали? Пентагон офіційно опублікував відео з НЛО. Ні, це не жарт раніше.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...