Реклама

🎥 Найпопулярніші фільми кіностудії FILM.UA знову покажуть у кінотеатрах після карантину

Можна буде побачити 7 найпопулярніших кінострічок.
Čytaty latynkoju
🎥 Найпопулярніші фільми кіностудії FILM.UA знову покажуть у кінотеатрах після карантину
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🎥 Найпопулярніші фільми кіностудії FILM.UA знову покажуть у кінотеатрах після карантину
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Можна буде побачити 7 найпопулярніших кінострічок.

FILM.UA

У повторний прокат повернуть деякі кінокартини, що стали особливо популярними серед глядачів. Увесь прибуток від проданих квитків залишатиметься кінотеатрам — це повинно допомогти поступово відновити цей культурний сегмент.

Як повідомляє керівниця дистрибуції FILM.UA Group Надія Коротушка, що ця акція також заохотить глядачів повертатись в кінотеатри.

Ми добре розуміємо, в яких умовах опинилася індустрія кіно і зокрема — кінотеатри. Також ми знаємо, що глядачі з нетерпінням чекають на можливість прийти в кіно — багато хто долучився до акцій під час карантину і придбав квитки «на потім» в улюблені кінотеатри. Саме тому ми хочемо допомогти нашим партнерам по всій країні пришвидшити процес відновлення після карантинної кризи.

Надія Коротушка, Керівниця напрямку кінотеатральної дистрибуції FILM.UA Group

Які фільми можна буде переглянути

Сторожова Застава

Вперше фільм вийшов на екрани у 2017 році. Основою кінострічки стала однойменний роман Володимира Рутківського. У фільмі можна побачити історію про сучасного школяра Вітька, який через загадковий портал часу потрапляє у минуле — на тисячу років назад.

Викрадена Принцеса: Руслан і Людмила

Український 3D-анімаційний фільм-фентезі, режисера Олега Маламужа, за мотивами казки «Руслан і Людмила». Сюжет фільму складається з історії про мандрівного артиста Руслана, який рятує викрадену злим чарівником Чорномором принцесу Мілу.

Захар Беркут

Дія картини відбувається у 1241 році, коли монгольська орда на чолі з ханом Бурундою рухалася на захід територією сучасної України. Загарбники знищували все на своєму шляху та зупинилися, дійшовши до Карпатських гір. Посеред ночі кілька місцевих мисливців пробралися в табір монголів та звільнили полонених.

Через це розгніваний ватажок загарбників вирішив знищити всі навколишні поселення. Він знайшов серед місцевих зрадника, який показав йому таємну стежку в горах. Однак гірські мисливці на чолі з Захаром Беркутом розробили власний план щодо того, як боротися з ворогом.

 Ціна Правди

Біографічна драма «Ціна правди» заснована на реальних подіях. Екранізувати історію взялася польська режисерка Аґнєшка Холланд. Фільм складається з історії про репортера з Британії, який вперше в західній пресі заявив під власним ім’ям про український Голодомор.

Скажене Весілля та Скажене Весілля 2

Читайте також: 😱 Фільми про епідемії: 8 порад з кіно про апокаліпсис

Події фільмів відбуваються у селі Яблунівка. Все розпочинається тоді, коли директор районного краєзнавчого музею Василь Середюк відправив свою доньку до Франції на навчання, потім вже через місяць донька повідомила, що вона знайшла там собі нареченого, проте для родини було неочікуваним те, що майбутній зять виявився афрофранцузом.

У першій частині фільму можна побачити саме весілля та різні курйозні випадки в селі. А друга частина складається з історії вже через рік після першого фільму. Тепер головному героєві треба віддавати заміж старшу доньку Наталку.

Черкаси

Через спалах вірусу та стан карантину довелось призупинити покази воєнної драми від кіностудії FILM.UA. Проте кінострічка знову повертається на екрани. Дуже багато кінокритиків схвально відгукнулися на сам фільм. Також варто зазначити, що сама стрічка створена за підтримки Держкіно України.

Раніше ми вже писали? 7-й кінофестиваль для дітей та підлітків Чілдрен Кінофест оголосив програму, як 7-й кінофестиваль для дітей та підлітків Чілдрен Кінофест оголосив програму.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...