Реклама

🤓 Ubisoft відкрила безкоштовний доступ до екскурсійних турів у Assassin’s Creed — Давні Єгипет та Греція

Освітні тури можна завантажити до 21 травня.
Čytaty latynkoju
🤓 Ubisoft відкрила безкоштовний доступ до екскурсійних турів у Assassin’s Creed — Давні Єгипет та Греція
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🤓 Ubisoft відкрила безкоштовний доступ до екскурсійних турів у Assassin’s Creed — Давні Єгипет та Греція
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Освітні тури можна завантажити до 21 травня.

Дослідження з Assassin’s Creed від Ubisoft

Компанія Ubisoft надала безкоштовний доступ до освітніх турів зі своєї серії ігор Assassin’s Creed. Користувачі можуть особисто дослідити історичні пам’ятки та артефакти Давніх Греції та Єгипту.

Вперше такі тури з’явились у грі Assassin’s Creed Origins, де всі події відбувались на території Єгипту за часів правління царя Птолемея. Саме у цій частині можна було подорожувати різноманітними локаціями, дізнатись культурні особливості та побачити неймовірні архітектурні споруди тогочасного Єгипту.

Усі освітні тури були розроблені за допомогою професійних фахівців з історії Єгипту — єгиптологів. Серед 75 визначних місць можна побачити на власні очі священну річку Ніл, піраміди та древні захоронення.

Давня Греція стала основою для іншої гри серії — Assassin’s Creed Odyssey. У цій частині освітній тур складається з майже 30 різних регіонів Греції, де можна дізнатись про побут, життя та культуру тих часів.

Особливо у цьому освітньому турі приділили увагу розвитку філософії та науки. Ви можете «поспілкуватись» з такими видатними історичними особистостями як Геродот, Сократ, Гіппократ та Піфагор. Також можна дізнатись про історію боротьби двох найбільших тогочасних міст-держав — Афін та Спарти.

Звісно не обійшлось без міфів та легенд — користувачі можуть навіть зустріти деяких міфічних створінь та представників грецького пантеону богів.

Читайте також: 🎮 Sony анонсували дату виходу The Last of Us Part ll

Щоб завантажити тур необхідно:

Екскурсії від Ubisoft можна завантажити лише на ПК.

Раніше ми вже писали⚔️ Assassin’s Creed Valhalla — Ubisoft показали перший тизер нової гри, про нову частину серії, що присвячена епосі вікінгів — Assassin’s Creed Valhalla.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...