Реклама

📱 Нацбанк розробив застосунок для зчитування інформації з біометричних документів — UAPassportReader

Наразі застосунок працює в пілотному режимі.
Čytaty latynkoju
📱 Нацбанк розробив застосунок для зчитування інформації з біометричних документів — UAPassportReader
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📱 Нацбанк розробив застосунок для зчитування інформації з біометричних документів — UAPassportReader
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Наразі застосунок працює в пілотному режимі.

Застосунок UAPassportReader

Національний банк оголосив про вихід мобільного застосунку UAPassportReader. Ця програма може зчитувати інформацію з біометричних документів. Застосунок дозволяє безконтактно та швидко зчитати усю необхідну для ідентифікації клієнта з його ID-картки або біометричного закордонного паспорта громадянина України.

Програма та її інтеграція з комп’ютерними системами можуть полегшити процес роботи в банках, як і для самих установ, так і для їх клієнтів.

За”>Застосунок UAPassportReader стане дуже корисним для власників біометричних документів. За заявою НБУ, тепер не потрібно буде носити з собою до банку паперову довідку про місце реєстрації — принаймні, до тих, де знатимуть про існування цього застосунку.

Читайте також: 🤑 monobank запустив бета-версію сервісу для накопичування — «Банка»

Також можна легко отримати доступ до власних даних, що містяться в документах. Усю інформацію можна зберегти на смартфоні, наприклад у форматі PDF, а потім просто пересилати документи.

А для банків віднині не потрібне буде дороговартісне обладнання для зчитування інформації з чипу біометричних документів — можна просто інтегрувати програму в свою систему. Також завдяки застосунку усі необхідні данні можна зберігати в цифровому вигляді.

Пілотну версію застосунку вже можна завантажити в App Store, а програма для Android з’явиться найближчим часом.

Також ми вже раніше писали? Мінцифра презентувала автоцивілку в застосунку «Дія», як Мінцифра презентувала автоцивілку в застосунку «Дія».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...