Реклама

🏔 Карпати вдома: запустили 3D-тури онлайн українськими горами

Окрім гір також можна відвідати храми, музеї, водоспади та місця сили Прикарпаття.
Čytaty latynkoju
🏔 Карпати вдома: запустили 3D-тури онлайн українськими горами
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🏔 Карпати вдома: запустили 3D-тури онлайн українськими горами
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Окрім гір також можна відвідати храми, музеї, водоспади та місця сили Прикарпаття.

3D-тури

В Україні запустили онлайн-тури, що дозволяють мандрувати в горах та визначних місцях Івано-Франківської області навіть в умовах карантину. Ідея створення таких турів належить фотографу Дмитру Малишеву, він особисто зробив усі знімки та матеріали для 3D-турів.

Серед переліку локацій можна знайти найвищі гори України — «двотисячники».

Колишня обсерваторія «Білий слон» на горі Піп Іван (2028)

Читайте також: 🏰 Запустили віртуальну платформу з екскурсіями замками України

Гора Піп Іван Чорногірський вважається третьою за висотою в Україні. Також вона відома завдяки колишній дослідницькій обсерваторії, що розташована на самій вершині та є найвище розташованою спорудою в країні.

Раніше ця будова використовувалась для дослідження зоряного неба та збирання метеорологічних даних. Наразі обсерваторія не працює за призначенням, зараз там розташовано Чорногірський рятувально-пошуковий пост.

Манявський водоспад

Також є один з найбільших водоспадів України — Манявський, висота падіння якого складає 18 метрів.

Я не розумів, що в Карпатах так компактно розташовано дуже багато водоспадів. На жаль технології не можуть передати повне відчуття знаходження там — звуки та шуми водоспадів.

Дмитро Малишев, Фотограф

Скелі Довбуша

Також є «Скелі Довбуша», де згідно з легендами перебували повстанці-опришки під командуванням Олекси Довбуша, на честь якого названі скелі. У скельних «стінах» вибито декілька печер, які мають чіткі геометричні форми, рівні поверхні.

Вони використовувались як кімнати для відпочинку, складські приміщення, конюшні. А на стіні, що справа від печер, можна побачити чітке зображення голови лева, що був символом повстання.

Також ми раніше писали? Drive and Listen — катайтесь вулицями Лондона, Берліна, Токіо та слухайте місцеве радіо про сайт Drive and Listen — катайтесь вулицями Лондона, Берліна, Токіо та слухайте місцеве радіо.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...