Реклама

🥳 #SAVETHENIGHT — запросіть світового діджея до себе на вечірку вдома

Cape Cod, Na Nich, Bejenec, Rustam, Poly Chain і Sasha Zlykh зіграють сети в рамках глобального проєкту #SAVETHENIGHT — на підтримку нічного життя.
Čytaty latynkoju
🥳 #SAVETHENIGHT — запросіть світового діджея до себе на вечірку вдома
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🥳 #SAVETHENIGHT — запросіть світового діджея до себе на вечірку вдома
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Cape Cod, Na Nich, Bejenec, Rustam, Poly Chain і Sasha Zlykh зіграють сети в рамках глобального проєкту #SAVETHENIGHT — на підтримку нічного життя.

#SAVETHENIGHT

Світова пандемія COVID-19 торкнулася всіх аспектів культурної сфери. Не стала винятком і діяльність музичних майданчиків, а з тим — музикантів і діджеїв, що гастролюють світом. На підтримку боротьби зі цією ситуацією амбасадор музичної сцени — бренд Jägermeister — запускає ініціативу із загальним фондом в $1 млн доларів.

Цей проєкт дає можливість підтримати творчих людей у всьому світі. Тепер кожен, навіть з дому, може влаштувати вечірку в форматі онлайн, запросивши на неї одного з майстрів проєкту абсолютно безкоштовно.

Уже зараз на сайті доступні для броні майстер-класи від діджеїв і міксологів, кухарів та вуличних фокусників, танцюристів і музикантів.

Україна однією з перших приєдналася до ініціативи. У рамках проєкту локальну сцену представляють:

  • Електронний проєкт Cape Cod саунд-продюсера Максима Сикаленко.
  • Музичний міксолог Rustam, який вже понад 20 років відкриває світові незвідані грані Funk, Boogie і Soviet Groove.
  • Один з ключових гравців української техно-сцени і творець проекту Rhythm Büro Na Nich.
  • Техно-продюсерка і радіоведуча Poly Chain.
  • Саунд продюсер і один з головних представників нової хвилі на електронній сцені Bejenec.
  • Мультижанровий експериментатор і продюсер Sasha Zlykh.
    Читайте також: 👅 Rolling Stones виклали в мережу ексклюзивні відео зі своїх концертів

Підтримуючи незалежних музикантів і культуру нічного життя, бренд оплачує участь майстрів в онлайн-вечірках і робить ще один внесок у розвиток української андеграунд-сцени.

Стрими пройдуть за графіком, що опубліковано на сайті. Щоб приєднатися до ефіру в Skype, Zoom або Houseparty, користувачеві необхідно забронювати виступ артиста. За бажанням, після закінчення сету, майстера можна буде віддячити донейтом.

Як зазначають ідеологи проєкту, мета ініціативи — це не тільки підтримка творчих людей у всьому світі, але також ще один спосіб розважити тих, хто не уявляє свого життя без клубної культури. Тому проєкт з Берліна може стати першим у світі букінг-сервісом для організації вечірок в онлайн-форматі. Ознайомитись з розкладом виступів і повним переліком артистів можна тут.

Також ми раніше писали??‍♀️ Facebook випустив сервіс для відеоконференцій — Messenger Rooms, як Facebook випустив сервіс для відеоконференцій — Messenger Rooms.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...