Реклама

📸 Depositphotos запустив програму підтримки фотографів на карантині

Міжнародний фотобанк розпочав кампанію #LockdownArt на підтримку фотографів, які продовжують проводити зйомки попри обмеження.
Čytaty latynkoju
📸 Depositphotos запустив програму підтримки фотографів на карантині
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 📸 Depositphotos запустив програму підтримки фотографів на карантині
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Міжнародний фотобанк розпочав кампанію #LockdownArt на підтримку фотографів, які продовжують проводити зйомки попри обмеження.

Підтримка від Depositphotos

Кампанія #LockdownArt заохочує фотографів продовжувати творити попри карантин та обмеження через пандемію.

Для цього один з найбільших фотостоків запустив маніфест, у котрому зібрали знімки різних фотографів в умовах самоізоляції.

Як стати частиною проєкту

Щоб приєднатися до проєкту, станьте автором Depositphotos і завантажте свої роботи на сайт із тегом #LockdownArt.

Читайте також: 🛰 Xiaomi запустила камеру смартфона Mi 10 Pro в космос і зробила фото Землі

Контент-куратори фотобанку виберуть найцікавіші знімки та зберуть їх у спеціальну колекцію, яка буде представлена у бібліотеці Depositphotos, на лендингу проєкту, а також розіслана мільйонам користувачів і клієнтів у всьому світі.

Наша ідея у тому, що фотосток може бути не просто інструментом продажу контенту, але й платформою, яка дає можливість ділитися своєю творчістю зі світовою комьюніті. Ми хочемо підтримати авторів з усього світу і показати їхній талант.

Вадим Нехай, CEO Depositphotos

Творчість на карантині — це те забуте відчуття з дитинства, коли після школи можна займатись чим завгодно. Нарешті з’явився час для справжньої творчості без правил. Проєкт важливий, тому що може надихнути творчих людей трохи пофантазувати з підручними матеріалами, а іншим показати, що світ не зупинився остаточно і що можна творити у будь-яких умовах.

Дар’я Єрмоліна, Фотографиня

Також ми раніше писали? National Geographic розмістив фото зроблене українцем, як National Geographic розмістив фото зроблене українцем.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...