Реклама

🤳 Revizion Блогери: в Україні з’явився сервіс з відгуками про співпрацю з блогерами та інфлюенсерами

Сервіс працює на базі платформи оцінки якості сервісу Revizion.
Čytaty latynkoju
🤳 Revizion Блогери: в Україні з’явився сервіс з відгуками про співпрацю з блогерами та інфлюенсерами
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🤳 Revizion Блогери: в Україні з’явився сервіс з відгуками про співпрацю з блогерами та інфлюенсерами
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Сервіс працює на базі платформи оцінки якості сервісу Revizion.

Revizion Блогери

Сервіс відгуків про співпрацю з інфлюенсерами — це окремий розділ на платформі Revizion. Інфлюенсерів можна відсортувати за тематикою — наприклад, фуд-блогери, ті, хто пише про моду та стиль, спорт або материнство й дітей. Окремим розділом зазначені ті, хто працює за бартером — в якості оплати приймають продукцію.

Останні кілька років ринок influence-маркетингу зростає в геометричній прогресії і до 2022 року прогнозують, що його обсяг становитиме половину світового обсягу витрат на digital

творці проєкту Revizion Блогери

Як оцінюють блогерів

У кожного блогера є профіль, в якому зазначається «народна оцінка» за п’ятибальною шкалою — середній бал, що вираховується з відгуків тих, хто співпрацював з блогером. Оцінка розподіляється на чотири параметри — якість реклами, ціна, результат, відповідальність.

Крім того, відображається NPS — Net Promoter Score. Це процентний показник, за допомогою якого вимірюють рівень лояльності бренду на базі відповіді на питання «Наскільки ймовірно, що ви порекомендуєте цей продукт другу або колезі?». У даному випадку мова йде про те, наскільки часто піарники рекомендують співпрацю з тим чи іншим блогером.

Справжність відгуків

Відгуки та зазначені у них результати клієнтів перевіряються модераторами платформи. Перед тим як залишити відгук про співпрацю з інфлюенсером, необхідно надати контактні дані — посилання на компанію, ім’я та телефон.

Читайте також про те, що в Україні запустили✋? В Україні запустили чат-бот для протидії домашньому насильству чат-бота для протидії домашньому насильству.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...