Реклама

📱 Світ очікує тотальна цифровізація, а поточна криза — застереження для людства

Дмитро Дубілет, Деніель Сасскінд, Сергій Портнов та інші розповіли про те, з якими непередбаченими викликами стикається бізнес в епоху пандемії і чому зараз — найкращий час, щоб кардинально переглянути стратегію розвитку компанії.  
Čytaty latynkoju
📱 Світ очікує тотальна цифровізація, а поточна криза — застереження для людства
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 📱 Світ очікує тотальна цифровізація, а поточна криза — застереження для людства
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Дмитро Дубілет, Деніель Сасскінд, Сергій Портнов та інші розповіли про те, з якими непередбаченими викликами стикається бізнес в епоху пандемії і чому зараз — найкращий час, щоб кардинально переглянути стратегію розвитку компанії.  

24 квітня відбулася масштабна онлайн-конференція PM GO 5.0 BRIEFING: In Touch with the Future. Лідери підприємництва, економіки і кіберспорту поділилися думками про те, як бізнесу виходити з ситуації, що склалася, чому від пандемії виграє кіберспорт, а поточна ситуація в цілому — це застереження для людства про наслідки автоматизації.

Засновник онлайн-банку і колишній міністр України Дмитро Дубілет зазначив, що нинішня ситуація — гарна можливість віддати «технічний борг». Зазвичай цей термін вживається в IT і означає вдосконалення вже створених технічних систем. Дмитро Дубілет впевнений, що зараз потрібно віддати борг в широкому сенсі — собі, власному здоров’ю, захопленням і близьким.

Економіст, викладач Коледжу Балліол, Даніель Сасскінд підкреслив, що пандемія стала застереженням того, що людству загрожує у майбутньому. Поточна криза може посилити нерівність, політичну владу, а також вдарить по психології людини. Такі ж наслідки будуть у автоматизації та розвитку технологій — тому світові потрібно готуватися вже зараз.

Генеральний директор Parimatch Сергій Портнов зізнався, що криза сильно вдарила по букмекерського бізнесу — зокрема, через скасування «великого» спорту. Але тут, за словами менеджера, важлива гнучкість і прагматичність: компанія вже давно вкладає в напрямок кіберспорту і очікує, що воно стане одним з основних у найближчому майбутньому. Порада для підприємців і менеджерів від Сергія Портнова — не піддаватися емоціям та ухвалювати рішення раціонально.

Експерти в області кіберспорту Олександр ZeroGravity Кохановський, Іван Данішевський, Олег Крот та Юрій Лазебник та інші поділилися своїми думками про майбутнє індустрії. Вони підкреслюють, що в умовах самоізоляції кіберспорт стає тією самою «віддушиною» для людей, які відрізані від більшості інших способів розваги — і показники це тільки підтверджують. Криза може дати поштовх галузі та значно прискорити її розвиток.

PM GO 5.0 BRIEFING: In Touch with the Future став першим відкритим брифінгом компанії Parimatch. Захід став повноцінною міжнародною подією: доповіді спікерів слухали понад 4000 людей з 9 країн світу. Parimatch планує продовжувати проведення подібних онлайн-заходів. Більше — на сторінці у Facebook.

Відео виступів оновлюються — на YouTube.

Читайте також про те, що таке швидкочитання та як опанувати суперсилу Білла Гейтса? Швидкочитання — як опанувати суперсилу Білла Гейтса та Воррена Баффета та Воррена Баффета.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...