Реклама

😰 Фестиваль Atlas Weekend перенесли на 2021 рік

Тепер фестиваль буде 6-11 липня 2021 року.
Čytaty latynkoju
😰 Фестиваль Atlas Weekend перенесли на 2021 рік
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 😰 Фестиваль Atlas Weekend перенесли на 2021 рік
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Тепер фестиваль буде 6-11 липня 2021 року.

Переніс Atlas Weekend

Через спалах вірусу COVID-19 фестиваль перенесли на наступний рік. Як повідомляють самі організатори, вони не хочу наражати на ризик гостей, команду та артистів фестивалю, проводячи його цього літа.

Нові дати фестивалю 6-11 липня 2021 року. Окрім того організатори зазначили, що вони зараз ведуть переговори зі всіма артистами, для того щоб лайн-ап залишився без змін на наступний рік. Також вони обіцяють анонси ще багатьох нових артистів, що приєднаються до фестивалю наступного року.

Останній місяць ми не втрачали надії та працювали над створенням AW 2020, розглядали різні варіанти виходу з кризи та до останнього вірили, що в нас буде можливість зустрітись з вами цього літа. Проте, спостерігаючи за розвитком подій у світі та спілкуючись з нашими європейськими колегами, ми дійшли висновку, що перенесення — єдине вірне рішення в цій ситуації.

Організатори фестивалю Atlas Weekend

Усі квитки, придбані на цьогорічний фестиваль, є дійсними на 2021 рік. Одноденний квиток дійсний на той самий день тижня в наступному році — якщо у вас є квиток на середу, 8 липня 2020 року, то він буде дійсним на середу 7 липня 2021 року.

Також можна буде повернути квитки. Про це організатори фестивалю обіцяють повідомити згодом.

Якщо ви хочете допомогти фестивалю, то це можна зробити в офіційному фан-клубі Atlas Weekend, де будуть публікувати всю інформацію про те, як можна надати підтримку організаторам. Зареєструватись в фан-клубі можна за посиланням.

Отримати відповіді на можливі запитання про перенесення фестивалю можна у розділі F.A.Q. на сайті. Також обіцяють, що розділ буде постійно оновлюватись. Якщо ви не знайшли відповідь на своє запитання, то можна написати на пошту або в особисті повідомлення в будь-яких з акаунтів фестивалю в соцмережах.

Раніше ми вже писали? Як вижити під час карантину — 8 порад з фільмів про епідемії та апокаліпсис 8 порад з фільмів про епідемії та апокаліпсис — як вижити під час карантину.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...