Реклама

💪🏻 У TikTok додали можливість для підтримки боротьби проти COVID-19

Тепер займатись благодійністю та переглядати смішні відео можна у самому застосунку.
Čytaty latynkoju
💪🏻 У TikTok додали можливість для підтримки боротьби проти COVID-19
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 💪🏻 У TikTok додали можливість для підтримки боротьби проти COVID-19
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Тепер займатись благодійністю та переглядати смішні відео можна у самому застосунку.

TikTok проти COVID-19

Компанія оголосила, що віднині користувачі сервісу можуть додавати спеціальні стікери до своїх відео та прямих трансляцій на пожертву благодійним фондам.

Якщо натиснути на такий стікер, то застосунок вас автоматично перенесе на сторінку благодійної організації, де можна внести дані кредитної картки та зробити пожертву.  Також у TikTok зазначають, що вони очікують отримати більш ніж $10 мільйонів на благодійність зі всього світу вже до 27 травня.

Читайте також: 🇺🇦 Є різниця! Чому мова має значення навіть у TikTok (експеримент редакції)

Серед переліку організацій можна побачити фонд Червоного Хреста, фонд Джеймса Бірда, Meals on Wheels (організація кейтеринґу їжі для літніх людей), Центр з контролю та профілактики захворювань США та інші. Також обіцяють розширити перелік можливих організацій для підтримки.

У компанії зазначають, що ця функція з’явилась через спалах вірусу COVID-19, проте стікери будуть для підтримки благодійності й надалі. Наразі стікери доступні в США, Британії, Франції, Німеччині та Італії, підтримку для інших країн обіцяють додати найближчим часом.

Якщо ви хочете додати стікер до вашого відео, то для цього достатньо лише обрати будь-яку організацію для підтримки на сторінці редагування у розділі COVID-19 Donation. Система автоматично додасть хештег #doubleyourimpact до будь-якого відео, де є стікери.

Також варто зазначити, що для того щоб скористатись цією функцією необхідно бути старше 18 років.

А Instagram почав використовувати? Instagram запустив функцію замовлення їжі через стікери стікери для доставки їжі.

Стікери в Instagram

Все більше і більше підприємців малого бізнесу зіштовхнувся з величезними викликами через спалах вірусу COVID-19. Саме тому Instagram оголосив про запуск нової функції спеціально для підприємців малого бізнесу.

Віднині компанії можуть ознайомити підписників зі своїми пропозиціями за допомогою спеціальних стікерів у сторіз.

Якщо користувач натисне на стікер, його одразу перенесе на сторінку для оформлення замовлення. Також цю функцію можна додати безпосередньо до самого профілю.

Для того щоб скористуватись цією можливістю, необхідно оновити застосунок до останньої версії (Instagram в App Store та Google Play).

Потім з’явиться повідомлення з детальною покроковою інструкцією. Спеціальні стікери можна знайти серед переліку всіх інших доступних.

Також раніше ми писали? Apple відкрила доступ до статистики пересування людей під час пандемії, як Apple відкрила доступ до статистики пересування людей під час пандемії.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...