Реклама

☢️ Вийшов трейлер нового фільму «Артефакт Чорнобиля»

Трейлер фільму представили на 34-ту річницю аварії на ЧАЕС.
Čytaty latynkoju
☢️ Вийшов трейлер нового фільму «Артефакт Чорнобиля»
  1. Головна
  2. Креатив
  3. ☢️ Вийшов трейлер нового фільму «Артефакт Чорнобиля»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Трейлер фільму представили на 34-ту річницю аварії на ЧАЕС.

Про фільм «Артефакт Чорнобиля»

Це сучасне українське документальне кіно про Чорнобиль, що засноване на нещодавно розсекречених архівах КДБ і культурних проєктах, які переосмислюють катастрофу української нації.

Зйомки фільму проходили в Україні та США на фестивалі Burning Man. Cаундтрек до стрічки написаний за участю відомого бітбоксера DUB FX і учасника проєкту Telepopmusic.

Раніше Dub FX відвідав Зону відчуження і створив☢️ Трек про «Чорнобиль» створив Dub FX – найвідоміший бітбоксер світу трек за мотивами подорожі.

«Чорнобильська інформаційна катастрофа» — це спланована інформаційна кампанія радянського уряду з метою замовчування причин аварії, масштабів радіаційного забруднення і приховування наслідків її діяльності. Приклад Чорнобиля чітко показує світові, що таке інформаційна катастрофа і які жертви можуть спричинити за собою пропаганда, спотворення інформації і фейкові новини сьогодні.

Валерій Коршунов, Режисер та продюсер фільму

Під час зйомок режисер та продюсер фільму Валерій Коршунов створив мурал «Чорнобильське Сяйво» на стінах ЧАЕС, що став рекордною за розмірами діджитал-скульптурою України.

«Чорнобильське Сяйво»

Фільм «Артефакт Чорнобиля» знятий за підтримки Українського Культурного Фонду.

Також ми раніше писали☢️ «Чорнобиль» від HBO закінчився – що ще почитати та подивитися на цю тему, що ще можна подивитись та почитати на тему Чорнобилю.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...