Реклама

📱 Оновлення Telegram: новий рекорд онлайну, пошук по стікерах та гранти на 400 000 євро

Загальна кількість користувачів зросла на 100 мільйонів лише за рік.
Čytaty latynkoju
📱 Оновлення Telegram: новий рекорд онлайну, пошук по стікерах та гранти на 400 000 євро
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📱 Оновлення Telegram: новий рекорд онлайну, пошук по стікерах та гранти на 400 000 євро
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Загальна кількість користувачів зросла на 100 мільйонів лише за рік.

Користувачі Telegram

Як повідомляють у компанії, щонайменше 1,5 мільйона нових користувачів з’являються у месенджері щомісяця. Наразі кількість людей у застосунку зросла до 400 мільйонів.

Telegram став одним з найпопулярніших застосунків у понад 20 країнах.

Графік зростання користувачів Telegram за 2014 та 2020 рік

Також у компанії представили оновлення, яке доповнило застосунок багатьма новими функціями.

Покращення вікторин

Ще в січні додали режим вікторини до опитувань Telegram@QuizBot. В теперішньому оновленні тести покращили. Віднині можна додавати пояснення до відповідей вікторини, що може стати у нагоді під час дистанційного навчання. Пояснення надають більше контексту до питань та дають більш розгорнуту відповідь.

Також можна встановити таймер запитань, що дозволить використовувати вікторини як повноцінний метод тестування.

€400 тисяч на освітні тести

Через спалах COVID-19 майже 2 мільярди учнів зараз не можуть навчатись у школах, тому навчання проходить у дистанційній формі. Telegram оголосив про конкурс для розробників найкращих освітніх тестів у застосунку.

Аби взяти участь, треба зробити вікторину у @QuizBot в Telegram. Це може бути тест на будь-який предмет будь-якого рівня складності будь-якою мовою — головне, щоб він був оригінальним та не порушував права інтелектуальної власності.

Усі вікторини потраплять до каталогу, де можна знайти тести за категоріями. Переможців буде оголошено у декілька етапів — залишити заявку на перший етап можна до 15 травня. Детально ознайомитись з умовами конкурсу можна на каналі @contest.

20 000 стікерів

За весь час існування месенджеру до нього додали більш ніж 20 000 наборів стікерів. Тепер ви зможете знайти будь-який набір за ключовим словом: хочете «котиків» — ось вам кілька сотень пакунків з котиками. Довгоочікувана функція.

Вкладення на Android

Змінили меню вкладених файлів на Android. Тепер воно має вигляд різнокольорових бульбашок, а в іконок є анімація.

Покращення для macOS

Тепер користувачі Telegram для macOS можуть подивитися спільні фото та відео просто зі сторінки профілю — як це вже було на мобільних платформах. Також оновили редактор фотографій у застосунку, який тепер дозволяє обробляти зображення під час розмови.

Анімація емодзі

У попередньому оновленні додали анімацію для емодзі грального кубика ?, яка з кожним разом могла показати новий результат. Це може знадобитись, наприклад, якщо ви не можете щось вирішити. Так емодзі підкаже вам, що робити.

А сьогодні додали анімацію для емодзі дартсу ?, що також постійно змінює свій результат і може допомогти, наприклад, вирішити вашу суперечку з другом або якусь іншу дискусію.

Також ми раніше писали? Оновлення Telegram: мессенджер дрейфує убік Tinder, як Telegram дрейфує убік Tinder.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...