Реклама

🎂 Na chasi 3 роки — ось, що ми хочемо вам сказати

Карантин і пандемія — не завада ані планам, ані святкуванню. Приєднуйтеся до нас!
Čytaty latynkoju
🎂 Na chasi 3 роки — ось, що ми хочемо вам сказати
  1. Головна
  2. Спецпроєкти
  3. 🎂 Na chasi 3 роки — ось, що ми хочемо вам сказати
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Карантин і пандемія — не завада ані планам, ані святкуванню. Приєднуйтеся до нас!

Привіт!

Мене звати Олександр Мамзуренко, я головний редактор Na chasi. Минулого року я писав колонкуДва роки Na chasi — колонка головного редактора про зміни у форматі видання, а наш видавець Олексій Федоров розповівДва роки Na chasi — колонка видавця як запускали проєкт та показував красиві цифри.

Сьогодні не буде ані того, ані іншого.

Лише одна цифра нас цікавить — це 3. Нам 3 роки. У 3 рази ми збільшили нашу аудиторію за останній рік. Зробила це компактна команда лише з 3 людей. Маємо підстави вважати, що працюємо у 3 рази ефективніше за будь-яку іншу редакцію в Україні.

Ми дійсно змінили формат і нам дуже подобається те, що в результаті вийшло. Проте, насправді наш формат змінюється постійно — ми дуже любимо експериментувати й запускати нові, класні фічі разом зі студією deco.agency, яка, впевнений, здатна творити магію, бо як вони так швидко і круто все роблять, я досі не можу збагнути.

Протягом року ми запустили три великих проєкта:

  • Новий мобільний дизайн — свіжий, швидкий та зручний
  • Нічний режим — аби ваші оченятка не напружувалися вечорами
  • Новий формат інтерв’ю — інтерактивний чат, де ви не лише читаєте, а й реагуєте на те, що каже спікер

І зробили багато інших невеличких покращень, аби вам було зручніше нас читати.

Підтримати Na chasi

Зважувалися ми на це довго, але врешті це відбулося. Сьогодні ми зробили ще один великий крок — запустили донейти.

Ми не збираємо трафік на зраді та катастрофах, хоча могли б це робити. Але з нашої точки зору навіть пандемія та карантин — не завада розвиткові, оптимізму та реалізації можливостей.

Якщо вам до вподоби те, що ми робимо, щомісячний внесок на розвиток нашого проєкту — найкраща підтримка нашої команди.

Що ми зробили

Лише за останній рік ми випустили сотні матеріалів. Ось найголовніші з них:

Покращували ваші інстаграми:

Наш видавець почав спеціально для вас цілий цикл матеріалів про криптовалюти, які повільно, але вірно захоплюють світові фінанси.

Дуже скоро вийдуть наступні матеріали з циклу.

Ми експериментуємо з форматами. Нещодавно ми стали партнерами з подкастом «Інше інтерв’ю», який веде відомий журналіст та спеціаліст з комунікацій Володимир Анфімов.

Відтепер випуски його подкасту виходять і на нашому сайті. Послухати всі випуски можна за посиланням.

А ще ми розважали вас тестами:

А ще — робили фактчек по коронавірусу. Пройдіть цей тест?‍⚕️ Тест: чи добре ви знаєте коронавірус?, аби дізнатися, чи знаєте ви все про хворобу та як від неї захиститися!

Ми також провели експеримент та з’ясували, наскільки сильно мова ваших пристроїв впливає?? Є різниця! Чому мова має значення навіть у TikTok (експеримент редакції) на той контент, який ви отримуєте у соцмережах. Переходьте на українську!

На річницю Незалежності Україні ми знайшли, щонайменше, 28 приводів пишатися нашою країною та народом?? 28 років незалежності — приводи пишатися, що ти українець. І, попри все, з кожним роком таких приводів стає все більше.

Після початку карантину ми розпочали великий цикл «Купуй українське!», аби допомогти малому бізнесу, що створює продукти та робочі місця, пережити скрутні часи. І ще ось вам п’ять українських виробників? Бізнес на основі ремесла: 5 українських виробників, якими варто пишатись, якими варто пишатися.

А головне — ми сформулювали свою ідею

Ми об’єднуємо всіх українців, які хочуть бути сучасними. Бути частиною глобального світу. Стартапери полюбляють грати у відеоігри. Креативники цікавляться наукою та технологіями. Держслужбовці слухають музику та ходять на концерти. Програмісти цінують мистецтво.

А ми пишемо про все, що цікавить сучасних українців, які б професії вони не мали.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...