Реклама

📺 Застосунок Apple Music стане доступним на Samsung Smart TV

Тепер слухати музику з телевізора можна за допомогою повноцінного застосунку.
Čytaty latynkoju
📺 Застосунок Apple Music стане доступним на Samsung Smart TV
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📺 Застосунок Apple Music стане доступним на Samsung Smart TV
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Тепер слухати музику з телевізора можна за допомогою повноцінного застосунку.

Apple Music на Samsung Smart TV

Застосунок стримінгу музики від Apple стає доступним на смарт-телевізорах Samsung, про це повідомили самі компанії.

Вперше програма Apple Music буде доступною на інших платформах для телевізорів. Раніше застосунком можна було скористуватись лише на власній серії смарт-телебачення компанії – Apple TV.

Сам застосунок матиме повний перелік функцій програми — відтворення музики, прослуховування радіостанцій та перегляд відео і кліпів.

Оскільки люди проводять більше часу вдома, ми більше, ніж будь-коли, прагнемо надати найкращі можливості для відпочинку на цей час. Наше партнерство з Apple надає для користувачів Smart TV доступ до переліку різноманітного контенту сервісу на нашій платформі.

Салекс Бродський, Віце-президент зі стратегічного партнерства і розвитку бізнесу Samsung Electronics

Apple Music буде доступним на моделях смарт-телевізорів зроблених в період з 2018 по 2020 роки.

Власники смарт-телевізорів Samsung можуть завантажити застосунок Apple Music з магазину Samsung Smart TV App Store, підключитися до існуючого облікового запису зі своїм Apple ID або зареєструватися безпосередньо зі своїх телевізорів. Вони також можуть безкоштовно скористатися послугою Apple Music протягом 3 місяців за індивідуальною, сімейною або студентською підпискою.

Apple TV

Ще в 2019 році Samsung стала першою компанією, на платформі котрої з’явився застосунок Apple TV, котрий надає доступ до фільмів iTunes та стримінгового сервісу Apple TV Plus.

Раніше ми писали? Apple відкриє безкоштовний доступ до своїх фільмів і серіалів про те, як Apple відкрила безкоштовний доступ до своїх фільмів і серіалів.

Також ми розповідали? Samsung створила AR-додаток за мотивами мультфільму «Як козаки…», як Samsung створила AR-застосунок за мотивами мультфільму «Як козаки…».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...