Реклама

💴 В Китаї суд визнав Ethereum легальною власністю

У ході справи про крадіжку криптовалюти суд визнав, що Ethereum може бути юридичною власністю.
Čytaty latynkoju
💴 В Китаї суд визнав Ethereum легальною власністю
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 💴 В Китаї суд визнав Ethereum легальною власністю
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У ході справи про крадіжку криптовалюти суд визнав, що Ethereum може бути юридичною власністю.

Суд з Ethereum

Нещодавно суд у місті Шеньчжень виніс вирок у справі про крадіжку Ethereum, постановивши, що криптовалюта захищена законом як юридична власність та є «економічною цінністю», про це повідомляє Forklog.

Обвинувачений у крадіжці займав посаду блокчейн-інженера у компанії Хinyijia у березні 2019 року. У квітні того ж року він брав участь у проєкту під назвою Haode Star, де у нього був доступ до ключів та усієї інформації компанії.

Вже 31 травня минулого року його звільнили за недостатньою кваліфікацією. Він був незадоволений відставкою, тому 20 червня 2019 року він скористався ключами платежу проєкту Haode Star та зайшов до рахунку компанії на платформі imToken, звідки він перевів фінанси проєкту на свій рахунок.

Всього він забрав 3,4 токена Ethereum та більш ніж 4 мільйона токенів Haode — на той час це складало майже 23 тисячі гривень.

Врешті злочинця викрили і його засудили до 7 місяців позбавлення волі та штрафу на 2000 китайських юанів (приблизно 7 700 гривень), також його зобов’язали повернути 5536,99 юанів (майже 21 137 гривень) компанії Haode Trade.

Також суд постановив, що криптовалюта «має економічну цінність та може бути продана публічно», тому злочин прирівняли до реальної крадіжки.

Розглядаючи справу, для визначення суми збитку суд посилався на ціни торгових платформ на момент суду. Також він взяв до уваги оцінки потерпілого і відповідача.

Раніше ми писали? Італія надала можливість торгівлі криптовалютами про те, як Італія надала можливість торгівлі криптовалютами.

Читайте також колонку? 3 причини, чому криптовалюти — на часі Олексія Федорова про 3 причини, чому криптовалюти на часі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...