Реклама

💳 Google розробляє власну дебетову картку — головний конкурент Apple Card

Нова картка стане частиною Google Pay.
Čytaty latynkoju
💳 Google розробляє власну дебетову картку — головний конкурент Apple Card
  1. Головна
  2. Техно
  3. 💳 Google розробляє власну дебетову картку — головний конкурент Apple Card
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Нова картка стане частиною Google Pay.

Google Card

Компанія почала виробляти власні дебетові картки одразу в двох варіантах: фізичному та віртуальному, повідомляє видання TechCrunch. Картка буде прив’язана до облікового запису Google.

Концепт картки

Спеціальний мобільний застосунок дозволятиме стежити за витратами, перевірити баланс, заблокувати свій акаунт, поповнити рахунок або переказувати гроші.

Коли саме картка стане доступною — наразі невідомо. Як зазначає сама компанія, спочатку картками можна буде користуватись лише в Америці, для цього вони будуть співпрацювати з місцевими банками — Citi та Stanford Federal Credit Union. Платіжною системою обрали Visa.

Google матиме технічну змогу використати дані транзакцій для покращення метрик рекламних кампаній або навіть таргетингу, що дозволить адаптувати рекламу під кожного користувача. Але все залежить від рішень, які компанія ухвалить стосовно рівня приватності.

Також компанія зможе пропонувати такі сервіси як банківські та брокерські послуги, бухгалтерський облік, страхування та кредитування, пише TechCrunch.

25 березня минулого року компанія Apple вже представила5 новинок Apple: від стрімінгового сервісу до власної кредитки картку власного виробництва — Apple Card.

Apple Card

Компанія Apple раніше представила свою кредитну картку під назвою Apple Card, яку створили разом з MasterCard і банком Goldman Sachs. Вона знаходиться в застосунку Wallet і доступна на всіх яблучних пристроях у США. Сервіс допомагає розрахувати витрати і планувати необхідні платежі. Підтримка доступна через вбудований чат iMessage.

Компанія також запустила щоденне нарахування кешбеку – розплачуючись із iPhone або Apple Watch, користувачі отримують назад 2% від транзакцій. При оплаті у фірмових магазинах Apple Store – 3%.

В Apple відмовилися від традиційних зборів (щомісячний і річні платежі, комісія за покупки за кордоном). Також компанія пообіцяла надати найдешевші кредитні ставки на ринку, але не розкрила точний відсоток нарахувань. Штрафів за прострочення платежів також не буде.

Карткою можна розплачуватися по всьому світу у будь-яких місцях, де підтримується Mastercard. Apple Card вже доступна для використання в США, в Україні ще ні.

Також ми раніше писали? Біржа Binance представила власну картку — можна розрахуватися будь-де за допомогою біткоїна, як біржа Binance представила власну картку — можна розрахуватися будь-де за допомогою біткоїна.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...