Реклама

🎶 Відбудеться 12-годинний онлайн-фестиваль з музикантами зі всієї України — Інтерсіті Live

Понад 25 різноманітних артистів з 10 міст України братимуть участь в онлайн-фестивалі.
Čytaty latynkoju
🎶 Відбудеться 12-годинний онлайн-фестиваль з музикантами зі всієї України — Інтерсіті Live
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🎶 Відбудеться 12-годинний онлайн-фестиваль з музикантами зі всієї України — Інтерсіті Live
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Понад 25 різноманітних артистів з 10 міст України братимуть участь в онлайн-фестивалі.

Фестиваль Інтерсіті Live

Через спалах вірусу COVID-19 та стан карантину, довелось скасувати багато концертів та культурних заходів по всьому світові.

Саме тому музиканти та артисти почали проводити концерти в онлайн-форматі, що дає можливість виконавцям продовжувати свою діяльність, а поціновувачам відвідувати концерти вдома.

Головна особливість онлайн-фестивалю «Інтерсіті Live» полягає в безперервній трансляції виступів, де кожен з глядачів може стати частиною шоу завдяки застосунку Zoom. Також можна буде надсилати SMS, котрі відображатимуть у спеціальному розділі в ефірі.

До того ж окрім виступів артистів можна буде побачити інтерв’ю з місцевими діячами культури та музичної спільноти, сюжетів про культурне життя українських міст та трансляція відео-презентацій художніх студій та концертних майданчиків.

Кого можна буде побачити

Вже оголошено таких виконавців зі всієї України: Паліндром, Гудімов, Brat, Аппекс, Очеретяний Кіт, Bushiko, Pollution trio, Hypnotunez, Шугар, Kate Soul, Ofliyan, Sheetel & The Good Stuff, Присяжний (Мотор’ролла), Марія і Магдалина (сайд-проєкт ЦеШо), Tik Tu, MC Брехунець, Teche Dnipro, banned society, Alex Trip, Ocean Bloom, Value, Мантри Керруака та Sasha Boole.

Трансляція відбуватиметься з 10 площадок з різних куточків країни й відкриватиме поціновувачам весь локальний колорит внутрішньої сцени 10 міст України.

Де можна буде переглянути фестиваль

«Інтерсіті Live» транслюватиметься 18 квітня на hromadske.ua, з 13:00 до 01:00.

Також ми раніше писали? Біллі Айліш, Леді Ґаґа, Елтон Джон: відбудеться всесвітній концерт проти розповсюдження COVID-19, як відбудеться всесвітній концерт проти розповсюдження COVID-19: Біллі Айліш, Леді Ґаґа, Елтон Джон.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...