Реклама

🚇 У київському метрополітені розповіли, коли відкриють метро на Виноградар

Заступниця начальника столичної підземки розповіла про підготовку до відкриття метро після карантину та повідомила, коли зникнуть турнікети, що б’ють пасажирів.
Čytaty latynkoju
🚇 У київському метрополітені розповіли, коли відкриють метро на Виноградар
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🚇 У київському метрополітені розповіли, коли відкриють метро на Виноградар
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Заступниця начальника столичної підземки розповіла про підготовку до відкриття метро після карантину та повідомила, коли зникнуть турнікети, що б’ють пасажирів.

Під час карантину вся інфраструктура метро підтримується у робочому стані, аби в день відкриття пасажири без проблем скористалися послугами підземки. Нагадаємо, через карантин столичний метрополітен зупинив⛔️ В Україні посилюють обмежувальні заходи під час карантину COVID-19 — закривають метро та магазини (оновлено) свою роботу з 23 години 17 березня.

Про це заступниця начальника Київського метрополітену Наталка Макогон розповіла в подкасті «Інше інтерв’ю»? Подкаст «Інше інтерв’ю»: Наталка Макогон — про неймовірний світ київської підземки, карантин, та метро на Виноградар з Володимиром Анфімовим.

За її словами, капітальні ремонти йдуть за планом, а ті роботи, які зазвичай проводилися вночі, перенесені на день. Йдеться про заміну рейок та шпал, ремонти в тунелях, ліквідації теч тощо.

Коли зникнуть старі турнікети

Заміна старих турнікетів на нові почнеться вже влітку. Роботи планують закінчити до кінця 2020 року.

Коли відкриють метро на Виноградар

За планом дві нові станції метро – «Мостицька» та «Проспект Правди» – мають відкрити наприкінці 2021 року. На цьому етапі проходить збірка та налаштування обладнання, призначеного для будівництва.

Днями приїхав тунелепрохідницький щит, який буде прокопувати тунель від «Мостицької» до станції «Сирець» і відповідно інший тунель в зворотному напрямку. Цей щит отримав назву «Галина», адже за традицією, яка вже давно існує у «Метробуді», щит називають іменем дружини керівника конкретної ділянки робіт. Тож Галя готується, і вже найближчим часом як справжня господиня почне працювати

Наталка Макогон

У подкасті «Інше інтерв’ю»? Подкаст «Інше інтерв’ю»: Наталка Макогон — про неймовірний світ київської підземки, карантин, та метро на Виноградар ви також дізнаєтеся:

  • як потрапити на екскурсію тунелями метро;
  • скільки коштує зняти в підземці кліп або рекламу;
  • коли на станціях з’явиться швидкісний Інтернет;
  • скільки отримують машиністи поїздів.

Читайте про те, що у Львові запустили? У Львові запустили сервіс оренди електросамокатів Easy сервіс оренди електросамокатів Easy.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...