Реклама

🤓 National Geographic розмістив фото зроблене українцем

Фото одеського фотографа Євгена Самученка з проєкту «Рожева планета» стало частиною травневого випуску журналу.
Čytaty latynkoju
🤓 National Geographic розмістив фото зроблене українцем
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🤓 National Geographic розмістив фото зроблене українцем
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Фото одеського фотографа Євгена Самученка з проєкту «Рожева планета» стало частиною травневого випуску журналу.

Фото в National Geographic

Світлина Євгена Самученка, котрий також відомий як Q-lieb-in, потрапила до розвороту журналу про мандри. Сам знімок фотограф зробив на Лемурійському озері в Херсонській області.

Це лише одне фото з цілого проєкту під назвою At the Pink Planet. Сам автор світлини повідомляє, що влітку вода в озерах стає рожева і червона через розкладання мікроскопічних водоростей, тому вона має такий незвичайний вигляд.

Також цей фотопроєкт вже представляли на одному з самих великих фотоконкурсів світу — Sony World Photo Awards. Його знімки потрапили до шорт-листу конкурсу, в якому брало участь 135 000 кадрів зі 163 країн світу.

Для зйомок Євген використовуав дрон. Раніше його фото вже потрапляло до в шорт-листу міжнародного конкурсу International Mountain, Nature and Adventure Photo Contest, про що ми писали? Українець зробив одне з найкращих фото з дрона у світі раніше.

Окрім того Євген потрапив до шорт-листу премії «Науковий фотограф року» від Королівської спільноти фотографів, про що ми згадували? «Науковий фотограф року» — українець потрапив до шортлиста та ще 5 вражаючих фото раніше.

Якщо ви також хочете навчитись робити чудові світлини, то ми вже розповідали? Nikon зробила безкоштовним онлайн-курс фотографії, як Nikon зробила безкоштовними до кінця квітня свої онлайн-уроки по фотографії. Також ми писали? Leica та Olympus запустили свої курси для фотографів: поставте запитання самим розробникам, як Leica та Olympus запустили свої курси для фотографів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...