Реклама

🇺🇦 Купуй українське: одяг та текстиль з конопель DevoHome

Щодня у рубриці «Купуй українське» ми розповідаємо про один український бренд, продукцію якого варто купити, аби підтримати український бізнес під час карантину. Сьогодні — це одяг та текстиль DevoHome.
Čytaty latynkoju
🇺🇦 Купуй українське: одяг та текстиль з конопель DevoHome
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🇺🇦 Купуй українське: одяг та текстиль з конопель DevoHome
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Щодня у рубриці «Купуй українське» ми розповідаємо про один український бренд, продукцію якого варто купити, аби підтримати український бізнес під час карантину. Сьогодні — це одяг та текстиль DevoHome.

DevoHome — це український бренд одягу та домашнього текстилю з конопляного волокна.

?️ Що саме можна придбати

Першим продуктом DevoHome став натуральний плед з конопель, як універсальний і необхідний продукт. Далі асортимент розширили, з’явилися ковдри та подушки з конопляного волокна, дитячий текстиль, і навіть одяг з конопель — шкарпетки, жилетки, сукні

Ми перші, хто розробив та пропонує інноваційне хутро на основі нетканого волокна із конопель як замінник натуральному та екохутру. Коноплю для виробництва ми вирощуємо у Полтавській області без застосування пестицидів

DevoHome

Купуй українське!

Карантин — непростий час, але ми хочемо, щоби для якомога більшої кількості сучасних українців він став не лише часом викликів, але й часом можливостей.

Тому ми запустили нову рубрику «Купуй українське!», у якій розповідаємо про українські малі підприємства, які продовжують працювати або запустились просто зараз, та роблять класні продукти.

Якщо ви хочете, щоб ми написали про ваше підприємство чи продукт, заповніть, будь ласка, форму.

? Історія створення

Компанію заснувала Оксана Дево у 2013 році, коли дізналася, що в Україні працює пенькозавод, де вирощують технічну коноплю, виробляють нитку і конопляне волокно, проте не роблять з них готові вироби. Так, з’явилася ідея виправити ситуацію та створити виключно натуральний текстиль у стильному та приємному дизайні.

❓ Карантин та бізнес

thumbs-up

? Як підтримати

Подивитись та оформити замовлення можна онлайн на сайті або у соцмережах.

У рамках рубрики «Купуй українське» ми вже розповіли вам про п’ять крутих бізнесів. Якщо пропустили, ось вони:

➡️ Книга про вирішення бізнес-завдань через медіа у часи COVID-19?? Купуй українське: книга про вирішення бізнес-завдань через медіа у часи COVID-19

➡️ Чай від львівської «Майстерні мрії»

➡️ Книги про урбаністику видавництва CANactions

➡️ Вироби зі шкіри та глини від Muha Handmade

➡️ Меблі у голландському стилі WOODWERK

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...