Реклама

🍿 Фільм за романом Софії Андрухович «Віддана» став доступним онлайн

На початку року на екрани кінотетарів вийшов фільм за бестселером Софії Андрухович «Фелікс Австрія», тепер його можна переглянути вдома.
Čytaty latynkoju
🍿 Фільм за романом Софії Андрухович «Віддана» став доступним онлайн
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🍿 Фільм за романом Софії Андрухович «Віддана» став доступним онлайн
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
На початку року на екрани кінотетарів вийшов фільм за бестселером Софії Андрухович «Фелікс Австрія», тепер його можна переглянути вдома.

Фільм «Віддана»

Тепер художній-фільм режисерки Христини Сиволап можна переглянути онлайн. Стрічка «Віддана» стала доступною на таких ресурсах як MEGOGO та SWEET.TV. Також фільм незабаром буде на OLL.TV і 1+1 VIDEO.

Як зазначає продюсерка фільму Надія Зайончковська, глядачі надіслали багато повідомлень з питанням, коли і де можна буде переглянути фільм онлайн.

Нарешті глядачі в Україні мають можливість подивитися фільм Віддана на легальних онлайн платформах. У зв’язку з реаліями карантину, зараз онлайн-простір — це поки що єдина можливість продовження життя фільму. Тому тішимося, що фільм представлений на всіх основних онлайн платформах.

Надія Зайончковська, Продюсерка фільму
Про що фільм

Події розпочинаються у другій половині XIX ст. у Станіславові (тепер Івано-Франківськ). Доктор Анґер втрачає у пожежі дружину, але йому вдається врятувати двох дівчат — рідну доньку Аделю та доньку хатніх робітників Стефанію. Він вирішує виховувати їх разом.

Минає 25 років. Дівчата виросли та так само нерозлучні, хоча Аделя тепер заміжня. Стефа живе з нею, веде господарство, втамовуючи свою пристрасть до кулінарії. Вони досі не розуміють, ким є одна одній: сестри та подруги чи служниця та господиня.

Чому варто подивитись цей фільм

Ще за кілька місяців до прем’єри гучна промокампанія, багатообіцяльний трейлер та потужний саундтрек зробили з «Відданої» одним з найочікуваніших українських фільмів 2020 року.

Головна перевага над рештою мелодрам такого штибу — це художнє оформлення. Тут творці «Відданої» дійсно постаралися, адже тепер костюми та сукні в історичній драмі не скидаються на кольорове лахміття зі запилених гримерок театрів. Одяг із фільму Сиволап навіть виглядає таким, що його зручно носити.

Юрій Самусенко, редактор Moviegram
Екранізація роману

«Віддана» — це екранізація роману «Фелікс Австрія» Софії Андрухович, що написаний у форматі щоденника головної героїні, Стефи. Кожен розділ відповідає певному дню або присвячений спогадам.

У 2014 році «Фелікс Австрія» визнали книгою року BBC. Літературний критик Євгеній Стасіневич написав, що роман «дихає великими легенями модернізму».

Також раніше ми писали? Фільм Нарімана Алієва «Додому» вийшов онлайн: де подивитися, як Фільм Нарімана Алієва «Додому» вийшов онлайн та розповідали? Фільм-концерт проєкту «Розділові» виходить онлайн про Фільм-концерт проєкту «Розділові».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...