Реклама

🤓 Кулінарні курси, уроки мейк-апу та екскурсії: Airbnb відкрив розділ з онлайн-заходами

Тепер все більше можливостей стають доступними на час карантину.
Čytaty latynkoju
🤓 Кулінарні курси, уроки мейк-апу та екскурсії: Airbnb відкрив розділ з онлайн-заходами
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🤓 Кулінарні курси, уроки мейк-апу та екскурсії: Airbnb відкрив розділ з онлайн-заходами
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Тепер все більше можливостей стають доступними на час карантину.

Airbnb Experiences

У 2016 році сервіс розширив можливості свого сайту та запустив повноцінну платформу для туристів під час подорожей. Airbnb Experiences доступний по всьому світові й кожен зміг знайти щось цікаве для дослідження в той чи іншій країні завдяки цьому сервісу.

Спалах вірусу COVID-19 значно зменшив кількість туристів і через це попит на розважальні послуги також пішов у занепад. Саме тому сервіс Airbnb оголосив про запуск онлайн підтримки для всіх розважальних послуг на сайті.

Як повідомляє Кетрін Пауелл голова Airbnb Experiences, онлайн формат сервісу допоможе не тільки людям знайти собі заняття, але також стане важливою підтримкою для багатьох підприємців на час карантину.

Наш сервіс стане важливою платформою для багатьох підприємців у ці скрутні часи. Ми знаємо, що на час самоізоляції попит на послуги значно знизився, саме тому ми хочемо допомогти господарям зі всього світу продовжувати розвивати своє підприємство в онлайн форматі.

Кетрін Пауелл, Голова Airbnb Experiences

Вже зараз на сайті можна знайти безліч різноманітних заходів та можливостей для розвитку по всьому світові.

Наприклад, можна потрапити на закритий концерт в Нідерландах, зайнятись йогою в Італії, пройти майстер-клас з виготовлення коктейлів в Британії, навчитись готувати справжню пасту від бабусі з Італії або закінчити курс з приготування кави зі справжнім професіоналом з Мексики.

Також раніше ми вже писали? Disney запустив електронну версію своїх атракціонів — тепер відвідати парк можна у себе вдома, як Disney запустив електронну версію своїх атракціонів — тепер відвідати парк можна у себе вдома.

Disney вдома

З кожним днем все більше і більше компаній та сервісів надають? Великий гайд: 30 застосунків, сервісів та курсів, які стали безкоштовними на час карантину доступ до своїх ресурсів для користувачів — і Disney не виняток.

Карантин тепер не завада для того, щоб покататись на атракціонах — все це можна зробити в себе вдома завдяки YouTube-каналу Virtual Disney World.

Тут ви можете побачити різні записи відео з атракціонів парку Disney: поїздка на песику з «Історії іграшок», човен, що переносить вас до Ельзи з мультфільму «Крижане серце» або подорож на атракціоні до світу русалоньки Арієль.

До того ж ми вже розповідали??‍♂️ Запустили спеціальний сайт для фанатів Поттеріани на карантині — Harry Potter At Home, як запустили спеціальний сайт для фанатів Поттеріани на карантині — Harry Potter At Home.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...