Реклама

👨🏼‍🏫 Платформа Preply запустила безкоштовні мовні вебінари для дітей

Сайт надав доступ до онлайн-курсів для дітей на час карантину.
Čytaty latynkoju
👨🏼‍🏫 Платформа Preply запустила безкоштовні мовні вебінари для дітей
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 👨🏼‍🏫 Платформа Preply запустила безкоштовні мовні вебінари для дітей
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Сайт надав доступ до онлайн-курсів для дітей на час карантину.

Курси від Preply

Через спалах вірусу COVID-19 майже по всьому світові ввели стан карантину, зачинили школи та інші навчальні заклади. Саме тому платформа Preply запустила безкоштовні курси англійської мови для дітей.

Курси розділяються на різні вікові категорії: для дітей від 5 до 7 років, від 8 до 10, від 11 до 14 та від 14 до 16.

Кожне заняття має унікальну систему навчання — діти вивчають мову за допомогою скоромовок, розбирають граматичні особливості та обговорюють певні теми. Усі лекції проводяться повністю англійською мовою.

Ознайомитись з точним розкладом курсів можна на сайті платформи.

Також на сайті обіцяють зробити онлайн-курси вивчення іспанської мови для дітей. Нові курси повинні з’явитись знайближчим часом.

Раніше ми вже писали?? Як українці вчать англійську мову під час карантину: найпопулярніші слова та безкоштовні сервіси, як українці вчать англійську мову під час карантину: найпопулярніші слова та безкоштовні сервіси.

Як вивчають англійську мову

Найбільш активно англійську на карантині в березні вчили у Києві — 27% від усього трафіку сервісу в Україні. Далі йдуть:

  • Дніпро — 10%;
  • Харків — 8%;
  • Одеса та Львів — по 6%.

Цікаво, що жінки вивчають англійську значно активніше за чоловіків — 65% проти 35%. Найбільше англійською займаються люди віком від 25 до 34 років – 40%. Найулюбленіший час для занять — з 19 до 22 години.

Також раніше ми вже писали, як EnglishDom відкрив? Український сервіс з вивчення англійської EnglishDom відкриває безкоштовний доступ до свого курсу безкоштовний доступ до сервісу ED Words з вивчення англійських слів для школярів та студентів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...