Реклама

🎉 Не Minecraft єдиним: компанія провела вечірку в Sims 4

Випускний в Minecraft, вечірка у Sims, що буде далі — весілля в PUBG?
Čytaty latynkoju
🎉 Не Minecraft єдиним: компанія провела вечірку в Sims 4
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🎉 Не Minecraft єдиним: компанія провела вечірку в Sims 4
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Випускний в Minecraft, вечірка у Sims, що буде далі — весілля в PUBG?

Вечірка в Sims

Як розповідає журналістка Нетт Гарун, у її родині ніколи не було якихось особливих традицій. Але коли вона зустріла свого хлопця, вони почали щороку збиратись зі своїми друзями на його день народження. Вже протягом майже 10 років вони збирались разом за одним столом, щоб скуштувати китайську їжу та порозмовляти.

Цього року карантин змінив їх плани.

Вони вирішили скасувати їх традицію, оскільки в Нью-Йорку, де вони проживають, ввели жорсткі обмеження на час карантину, та і взагалі не хотіли нікого наражати на небезпеку. Саме тому Нетт вигадала інший спосіб, як відсвяткувати день народження та знову зібрати всіх разом — вона зробила це в Sims.

Завдяки грі я зробила всіх наших найкращих друзів та їх партнерів. Вони виглядали з усіма рисами, які я знала і любила в кожному з них. Я навіть зробила сестру мого хлопця, яка переїхала до Нью-Йорка місяць тому, та нашого друга з Чикаго, котрий повинен був приїхати на наше свято.

Нетт Гарун , Журналістка The Verge

Все дійство відбувалось як у реальному житті: спочатку гості привітали з днем народження, потім всі їли китайську їжу, що приготували господарі, і в решті почали святкувати та веселитись.

Загалом персонажі з гри взагалі не відрізнялись поведінкою від своїх оригінальних версій.

Намагаючись викинути тарілки, один з гостей збив цілий сміттєвий контейнер і наступні кілька годин вибачався за це. Дівчата побігли в іншу кімнату, щоб поспілкуватися, залишивши своїх хлопців наодинці. А версія нашого друга з Чикаго постійно всіх веселила на вечірці.

Нетт Гарун, Журналістка The Verge

Також ми вже раніше писали⛏ Креатив на карантині — випусники збдували свій універистет в Minecraft, як випусники збдували свій універистет в Minecraft.

Випускний в Minecraft

Студенти Пеннкрафта відтворили гуртожитки, автівки та корпуси свого навчального закладу.
Макаріос Чунг, майбутній архітектор, постійно вимірював розміри будівель та положення вулиць, щоб забезпечити максимально точну масштабність.

У перший день будівництва студентам знадобилась година, щоб вирішити розміщення вулиці Локуст, що є головною вулицею у студмістечку, де зазвичай проходить хода випускників за традицією університету.

Також ми раніше писали✍? «Репортери без кордонів» створили віртуальну бібліотеку в Minecraft: тексти, що не пройшли цензуру, як «Репортери без кордонів» створили віртуальну бібліотеку в Minecraft: тексти, що не пройшли цензуру.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...