Реклама

🥰 Facebook запустив новий месенджер для закоханих — Tuned

Стрічка новин має вигляд щоденника, де пара виставляє фото до різних подій.
Čytaty latynkoju
🥰 Facebook запустив новий месенджер для закоханих — Tuned
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🥰 Facebook запустив новий месенджер для закоханих — Tuned
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Стрічка новин має вигляд щоденника, де пара виставляє фото до різних подій.

Новий месенджер від Facebook

Компанія запустила новий проєкт для закоханих пар. Основні відмінності застосунку полягають в новому вигляді стрічки новин лише для двох, де пара може ділитись настроєм, обмінятись музикою або створити онлайн альбом з фото.

Facebook представляє застосунок як соцмережу лише для двох, що дозволяє створити «інтимний простір для закоханих».

Також до Tuned можна прив’язати Spotify-акаунт, що дозолить вам обмінюватись музикою. До того ж месенджер дозволяє надсилати один одному фото, замітки та голосові повідомлення, а також кастомізовані стікери та реакції.

Наразі застосунок можна завантажити лише на iOS. Для реєстрації не потрібно мати акаунт на Facebook, необхідно лише підписати угоду користувача і все.

Раніше ми вже писали? Google Podcasts зробив оновлення та запустив свій застосунок на iOS, як Google Podcasts зробив оновлення та запустив свій застосунок на iOS.

Оновлення Google Podcasts

Компанія Google представила новий зовнішній вигляд та функції свого застосунку для подкастів. Тепер програмою можна користуватись не тільки на Android, а ще й на iOS. Таким чином, Google посилює свої позиції на ринку подкастів проти Apple, Spotify та Soundcloud.

Крім того компанія змінила зовнішній вигляд застосунку. Тепер новий дизайн розділяє інтерфейс на три частини — Home, Explore та Activity.

  • Сторінка Home — це швидкий доступ до шоу із новими епізодами. Ви можете обрати певний випуск шоу з вашої стрічки та прослухати його.
  • На сторінці Explore ви можете отримати рекомендації на основі ваших інтересів. Також тут можна переглядати популярні подкасти за категоріями.
  • Вкладка Activity показує вашу історію прослуховувань та завантажені подкасти. Тепер можна зробити автоматичне завантаження подкастів та/або отримувати сповіщення про випуск нових епізодів з ваших підписок.

Також ми раніше писали? Instagram додав нову спеціальну функцію через спалах вірусу COVID-19, як Instagram додав нову спеціальну функцію через спалах вірусу COVID-19.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...