Реклама

🛵 «Симулятор кур’єра Uber Eats»: американець запустив стрім на Twitch

Якщо ви хотіли відчути, як це бути кур'єром, то це ваш шанс.
Čytaty latynkoju
🛵 «Симулятор кур’єра Uber Eats»: американець запустив стрім на Twitch
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🛵 «Симулятор кур’єра Uber Eats»: американець запустив стрім на Twitch
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Якщо ви хотіли відчути, як це бути кур'єром, то це ваш шанс.

Через спалах вірусу COVID-19 майже по всьому світові ввели стан карантину, під час котрого необхідно знаходитись на самоізоляції. І саме через ізоляцію вдома з’являється все більше і більше ресурсів, котрі дозоляють подивитись, яке воно там, життя на волі.

Стрім на Twitch

Одного разу, звичайний кур’єр Uber Eats вирішив запустити стрім того, як він працює в умовах карантину. Він хотів показати користувачам, як виглядають вулиці Нью-Йорка зараз, коли нікого немає і всі сидять вдома. І раптом його трансляції стали дуже популярними.

Стрім стали переглядати люди, котрі сидять вдома, тому всім було дуже цікаво подивитись, як зараз виглядає їх місто.

З часом Miekii, автор Twitch-каналу, почав розповідати свої особисті історії про кожну вулицю, котру він проїжджав повз. Також він робив спеціальну підбірку під свою роботу, щоб глядачі могли відчути максимальну атмосферу роботи разом з ним.

На день він доставляє від 8 до 15 замовлень, а іноді глядачі просять Miekii заїхати на ту чи іншу вулицю, щоб вони могли подивитись, як виглядає їх робота, парк, кафе або інше улюблене місце.

Також ми писали? На YouTube з’явилося цілодобове шоу з виступами артистів, як на YouTube з’явилося цілодобове шоу з виступами артистів.

Шоу на YouTube

Шоу Colors з’явилось у новому цілодобовому форматі. Наразі імена запрошених виконавців ще не відомі. Трансляції будуть проходити в спеціальній окремій студії у Лондоні.

Доступ до студії буде обмежено, потрапити зможе лиже обмежена кількість робітників та виконавців. Усі відвідувачі повинні триматись на відстані двох метрів один від одного та носити захисні рукавички. Сама студія та всі її поверхні будуть регулярно дезінфікувати за допомогою спиртовмісних речовин.

Також буде відкрито збір пожертвувань, що розділять серед артистів. Так організатори планують надати фінансову допомогу артистам, що втратили значну частину прибутку через скасування концертів та виступів.

Раніше ми вже розповідали✨ У Канаді почали транслювати північне сяйво онлайн, як у Канаді почали транслювати північне сяйво онлайн.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...