Реклама

🌡 У Києві встановлять камери з розпізнаванням температури людей

Київрада придбала камери Hikvision, котрі можуть вимірювати температуру тіла та розпізнавати обличчя.
Čytaty latynkoju
🌡 У Києві встановлять камери з розпізнаванням температури людей
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🌡 У Києві встановлять камери з розпізнаванням температури людей
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Київрада придбала камери Hikvision, котрі можуть вимірювати температуру тіла та розпізнавати обличчя.

Камери Hikvision

Всього закупили понад 400 таких камер для застереження розповсюдження вірусу COVID-19. Камери планують встановити на вулицях міста вже протягом 17-25 квітня, про це повідомляє Слідство.Інфо

Дані з камер будуть передавати Національній поліції, Муніципальній охороні та департаменту охорони здоров’я КМДА.

Це дозволить оперативно визначати людей з підвищеною температурою тіла у супермаркетах, аптеках та інших місцях масового скупчення людей. Крім того, камера має функцію детекції облич. Це дасть можливість правоохоронцям фіксувати порушення режиму самоізоляції громадянами, які зобов’язані його дотримуватися.

Юрій Назаров, Керівник департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА

Замовником камер стало комунальне підприємство «Інформатика», що керує мережею камер у Києві. А постачати прилади стане компанія «Інтевро», це стане першим великим замовленням для компанії.

Нагадуємо, що Уряд ввів⚡️ Уряд ввів нові обмеження на час карантину COVID-19 нові обмеження на час карантину через COVID-19.

Карантин COVID-19

До 24 квітня, на період карантину, в Україні діють такі обмеження:

  • З 6 квітня заборонено перебувати у громадських місцях без засобів медичного захисту — респіратора або захисної маски. Маски зроблені дома також підходять.
  • З 6 квітня заборонено ходити групою більш ніж 2 людей. Службова необхідність та супровід дітей до 14 років на цю заборону не розповсюджуються.
  • Дітям до 14 років в громадських місцях повинні бути у супроводі батьків, усиновлювачів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків, батьків-вихователів або інших осіб відповідно до закону або повнолітніх родичів дитини.
  • Заборонено відвідувати парки, сквери, зони відпочинку, лісопаркові та прибережні зони. Ці території можна відвідувати для вигулу домашніх тварин однією людиною та у випадку службової необхідності.
  • Заборонено відвідувати спортивні та дитячі майданчики.
  • Заборонено перебувати на вулицях без документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство України або спеціальний статус.
  • Заборонено самовільно залишати ізоляцію.

Також раніше ми писали? Рада схвалила «податкові канікули» на час карантину: скасування ЄСВ для ФОП та перевірок, як Рада схвалила «податкові канікули» на час карантину: скасування ЄСВ для ФОП та перевірок.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...