Реклама

👨🏼‍⚕️ Tesla розпочала виробляти власні медичні прилади

Tesla розпочала розробку апаратів штучної вентиляції, які повинні вирішити дефіцит, викликаний пандемією COVID-19.
Čytaty latynkoju
👨🏼‍⚕️ Tesla розпочала виробляти власні медичні прилади
  1. Головна
  2. Техно
  3. 👨🏼‍⚕️ Tesla розпочала виробляти власні медичні прилади
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Tesla розпочала розробку апаратів штучної вентиляції, які повинні вирішити дефіцит, викликаний пандемією COVID-19.

Прилади від Tesla

Компанія розмістила новий відеоролик, де можна побачити, як інженери Tesla демонструють дві версії апаратів для штучної вентиляції легенів — прототип приладу та його повна версія.

Генеральний директор компанії, Ілон Маск, пообіцяв зробити апарати ШВЛ, після того як мер Нью-Йорка попросив про допомогу в боротьбі з розповсюдженням вірусу COVID-19.

Компанія вирішила розробити свій власний концепт приладу, а не використовувати вже готову модель для розробки. Tesla пояснює своє рішення тим, що для компанії зручніше та краще виробляти аппарати з власними деталями.

Ми хочемо використовувати деталі, які ми дуже добре знаємо. Ми знаємо, що вони надійні та доступні для розробки у великому обсязі.

Інженер Tesla

Для розробки будуть використовувати кілька компонентів зі своїх машин. Одними з таких частин стане комп’ютер з авто Model 3 та підвіска з Model S. Така модифікація приладів повинна покращити швидкість аппаратів ШВЛ.

Але інженери Tesla не єдині, хто допомагає запобігати COVID-19.

Маски від Apple

Apple розробила захисні маски, якими планує постачати медиків, що працюють з інфікованими вірусом COVID-19. Про це повідомив генеральний директор компанії Тім Кук.

Кук розповів, що компанія за допомогою своєї глобальної мережі постачання вже відправила понад 20 мільйонів таких масок. Apple планує випускати до мільйона штук на тиждень.

Ми постійно і тісно співпрацюємо з медичними працівниками та владою США, щоб переконатися в тому, що маски надійшли в ті місця, де вони найбільше потрібні

Тім Кук , Генеральний директор Apple

Індустрія моди також підтримує? Zara почала робити медичні халати та маски через спалах вірусу COVID-19 медиків у цей час.

Захисні маски від Zara

Іспанія знаходиться на другому місці серед європейських країн, що постраждали через спалах вірусу, саме тому компанія Inditex вирішила? Zara почала робити медичні халати та маски через спалах вірусу COVID-19 зробити свій внесок у боротьбу з вірусом.

Компанія оголосила, що зосередить свої потужності на виробництві медичних масок та лікарняних халатів. Через пандемію зараз найбільший дефіцит саме на ці товари захисту від хвороби.

Також ми вже раніше писали??‍? Архітектори розпочали друкувати медичні прилади на 3D-принтері через спалах вірусу COVID-19, як архітектори розпочали друкувати медичні прилади на 3D-принтері.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...