Реклама

📱 Безкоштовні та платні сервіси для комфортної роботи вдома на карантині

Майже три тижні більшість українців працює вдома віддаленно. Через карантин у нас мало б з'явитися більше часу на саморозвиток та відпочинок, проте у багатьох день скоріше перетворився на суцільний робочий — зранку до пізьного вечора, водночас втративши продуктивність. Ми підібрали оптимальний набір сервісів, які допоможуть максимально оптимізувати робочий день.
Čytaty latynkoju
📱 Безкоштовні та платні сервіси для комфортної роботи вдома на карантині
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 📱 Безкоштовні та платні сервіси для комфортної роботи вдома на карантині
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Майже три тижні більшість українців працює вдома віддаленно. Через карантин у нас мало б з'явитися більше часу на саморозвиток та відпочинок, проте у багатьох день скоріше перетворився на суцільний робочий — зранку до пізьного вечора, водночас втративши продуктивність. Ми підібрали оптимальний набір сервісів, які допоможуть максимально оптимізувати робочий день.

⏰ Трекінг часу

DeskTime

Онлайн-сервіс з мобільним та десктопним застосунком, який веде облік робочого часу, відстежує просування в межах проекту, аналізує різні показники продуктивності.

Платна версія пропонує інструменти для контролю та управління віддаленими командами з можливістю налаштування під кожного користувача. Зокрема, доступні функції підрахунку заробітної плати, відстеження проєктів та вбудованого Pomodoro-трекера.

Вартість: Безкоштовна версія програми розрахована на одного користувача з обмеженою функціональністю, у випадку команди потрібно платити від $7 на місяць за людину. Завантажувати за посиланням.

Yaware

Онлайн-сервіс української компанії, який допомагає контролювати робочий час співробітників та оцінювати ефективність роботи співробітників.

Програма аналізує продуктивність роботи ваших співробітників, розділяючи використані ними ресурси, документи й сайти за категоріями: «Продуктивно», «Нейтрально», «Непродуктивно». Сервіс може працювати як в прихованому, так і в явному режимі.

Вартість: до п’ятьох співробітників доступна безкоштовна версія, платна підписка стартує від 100 грн за співробітника в місяць.

Toggl

Сервіс призначений насамперед для фрілансерів та індивідуальних користувачів, але Toggl також дозволяє відстежувати активності цілої команди співробітників.

Можна розподіляти завдання в рамках проєктів, швидко обирати клієнтів, створювати проєкти або додавати клієнтів.

Toggl має інтеграції з Trello, Asana та ще понад 100 сервісами.

Вартість: наявна безкоштовна версія з базовими функціями для команди до п’ятьох користувачів. Платна версія — від $10 на одного користувача в місяць.

Harvest

Трекер найбільше підходить для фрілансерів і віддалених команд. Можна відстежувати витрати та інші бухгалтерські функції. Також вбудована функція відстеження витрат, включаючи сканування чеків про оплату.

Harvest підтримує інтеграції зі сторонніми інструментами, серед яких сервіси управління проєктами, CRM, інструменти розробника та інші.

Вартість: безкоштовна версія яка дозволяє користувачам створювати до двох проєктів. Платна версія — $12 за одного користувача на місяць.

? Планування роботи

Trello

Сервіс зроблений за принципом дошки (канбан), що складається зі списку карток, які можна використовувати особисто або разом з командою для управління завданнями. Картки можна перетягувати з одного списку до наступного, демонструючи таким чином виконаний результат.

У картці можна призначати учасників, додавати шість кольорових міток, ділитися коментарями з іншими користувачами та використовувати чеклисти.

Вартість: є безкоштовна версія з обмеженою кількістю дошок та карток, платна версія від $9,99 на місяць за користувача. Завантажити можна за посиланням.

Basecamp

Basecamp дозволяє організувати командну роботу, керувати завданнями та стежити за результатами. У сервісі можна складати списки справ, розклад, зберігати файли у хмарному сховищі (обсяг — 500 ГБ), листуватися у чаті з співробітниками та створювати необмежену кількість проєктів.

Basecamp не підтримує інтеграцію зі сторонніми сервісами.

Вартість: безкоштовна версія, обмежена трьома проєктами, 20 користувачами та 1 ГБ місця. Платна підписка коштує $99 на місяць незалежно від кількості користувачів.

Asana

Сервіс призначений для керування завданнями у невеликих командах або для особистих проєктів. Asana дозволяє повністю контролювати роботу над проєктом, розбивати великий проєкт на дрібні завдання, відстежувати дедлайни та результати виконаних завдань.

Доступна інтеграція даних зі сторонніх сервісів: Dropbox, Google Drive, Slack, GitHub та інших.

Вартість: безкоштовна версія дозволяє під’єднати до 15 користувачів, преміум-версія з додатковими функціями коштує $10,99 за користувача

Todoist

Todoist дозволяє створювати підзадачі та об’єднувати завдання в проєкти. У платних версіях можна отримувати нагадування у сервісі або електронною поштою, налаштовувати тему, додавати власні мітки до завдань, прикріплювати файли, коментувати, оцінювати виконані завдання.

Спеціальна підписка «Бізнес» дозволяє створювати команду і призначати виконання завдань співробітникам, обмінюватися коментарями, працювати з шаблонами проєктів.

Todoist підтримує інтеграцію з Dropbox, Google Drive, Slack та іншими сервісами.

Вартість: Платна версія коштує $29 на рік. Бізнес-версія — $3 на місяць за одного користувача або $29 на рік за одного користувача.

? CRM

Pipedrive

CRM призначена насамперед для малого бізнесу, проте нею також користуються Amazon і Vimeo. У програмі Pipedrive можна контролювати продажі та відслідковувати всі угоди у візуальній воронці продажів, яка налаштовується під потреби клієнта.

Воронка зроблена у вигляді міні-карток, які можна перетягувати залежно від того, на якому етапі перебуває угода (принцип схожий на канбан-дошки).

Вартість: від $15 на місяць за одного користувача.

Monday.com

Сервіс управління, моніторингу та обміну даними зі співробітниками, партнерами й замовниками, який дозволяє управляти проєктами та окремими особистими завданнями, координувати діяльність у команді й з партнерами.

Monday.com пропонує 71 шаблон робочих дощок на різні завдання — від великого проєкту до роботи відділу продажів.

Вартість: від $8 за користувача на місяць.

Відеозв’язок

Zoom

Сервіс дозволяє безкоштовно організувати конференцію до 100 учасників, демонструвати колегам свій екран комп’ютера і автоматично записувати відео й аудіо. Один учасник виступає як організатор і запрошує в відеодзвінок інших людей, яким не обов’язково навіть мати обліковий запис.

Безкоштовна версія Zoom має обмежену тривалість конференції до 40 хвилин.

Платформи: веб-версія та мобільний додаток

Вартість: безкоштовно до 100 користувачів, платна підписка — від $15 на місяць.

Teams

Сервіс дозволяє організовувати онлайн-конференції й групові відеодзвінки, завантажувати й надавати всім учасникам доступ до документів або матеріалів в режимі реального часу, дозволяти спільну роботу з ними.

Через коронавірус та карантин Microsoft Teams зняли обмеження на кількість користувачів для відеодзвінків і конференцій та відкрили безкоштовний доступ до premium-версії на півроку.

Discord

Сервіс для спілкування Discord здебільшого популярний у ґеймерів, але підходить і для спільної роботи та спілкування з колегами. Наявні функції відеочату та голосової конференції, а закриті групи й кімнати легко використовувати для різних відділів компанії.

Discord можна користуватися як в браузері, так і в окремому додатку.

Вартість: наявна безкоштовна версія, якої достатньо для роботи, платна версія — від $5 на місяць.

Slack

У месенджері можна організувати чати на теми, створити окремі канали для кожного клієнта, у які запрошувати тільки членів команди, які працюють над цим проєктом.

Slack підтримує синхронізацію з Google Drive, Dropbox, Trello, Google Docs, GitHub та іншими сервісами.

Вартість: У безкоштовній версії вам доступні останні 10 тисяч повідомлень, інтеграція з 10 додатками та дзвінки 1:1. Платна підписка стартує від $6,67.

Na chasi активно висвітлює тему пандемії коронавірусу у світі та в Україні. Ми ретельно перевіряємо всю інформацію перед публікацією. Всі матеріали за цією темою ви можете знайти під спеціальним тегом.

А найважливіше ми зберемо для вас тут:

Самоізоляція — не дуже веселе заняття. Як краще проводити час вдома, ми теж знаємо і розповідаємо:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...