Реклама

💻 Facebook випустив застосунок Messenger для MacOS та ПК

Тепер Messenger доступний для користувачів десктопних платформ.
Čytaty latynkoju
💻 Facebook випустив застосунок Messenger для MacOS та ПК
  1. Головна
  2. Техно
  3. 💻 Facebook випустив застосунок Messenger для MacOS та ПК
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Тепер Messenger доступний для користувачів десктопних платформ.

Застосунок Messenger від Facebook

Раніше програма була доступна лише для смартфонів на iOS та Android, а запуск окремого застосунку Messenger для ПК планувався ще з 2016 року.

Тепер Messenger на ПК можна завантажити в Microsoft Store та Mac App Store.

/?t=5&v=237772287272154

Застосунок від Facebook не сильно відрізняється від веб-сервісу Messenger. Програма дозволяє писати друзям та робити відеодзвінки, як і в мобільній версії. Також застосунок має темний режим та підтримує GIF.

Через спалах вірусу COVID-19 та стан пандемії у світі, функція відеодзвінків може стати дуже корисною на час карантину та самоізоляції. Головна перевага застосунку від Facebook полягає в тому, що вам не треба знаходити своїх друзів у програмі, всі контакти синхронізуються з вашою сторінкою.

Також ми раніше писали? Facebook втрачає молодих, Instagram нарощує м’язи — як українці користуються соцмережами, як аналітична компанія PlusOne провела дослідження українських соцмереж — Facebook втрачає молодих, а Instagram нарощує м’язи.

Кількість користувачів Facebook та Instagram

Минулого разу ми повідомлялиFacebook продовжує шалено зростати в Україні, що Facebook користується 13 мільйонів користувачів. Цього року, за даними агентства, користувацька база приросла на цілий мільйон акаунтів, і навіть масова деактивація фейків не спинила зростання.

Отже, маємо таку картину — 14 мільйонів користувачів Facebook (8,7 з яких використовує Messenger), а ще — 11,5 мільйона інстаграмерів. За даними Інтернет-асоціації України, всього в нашій країні 22,96 мільйонів користувачів інтернету.

Також варто зазначити, що Facebook є популярнішим серед дорослих користувачів, а Instagam серед молоді.

Також ми раніше писали??‍? Facebook виділить $100 млн допомоги малому бізнесу, що постраждав через спалах COVID-19, як Facebook виділить $100 млн допомоги малому бізнесу, що постраждав через спалах COVID-19.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...