Реклама

👨🏻‍✈️ Митниця буде стежити за морськими перевезеннями за допомогою блокчейна

Митниця буде проводити контроль за допомогою блокчейн-платформи TradeLens.
Čytaty latynkoju
👨🏻‍✈️ Митниця буде стежити за морськими перевезеннями за допомогою блокчейна
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 👨🏻‍✈️ Митниця буде стежити за морськими перевезеннями за допомогою блокчейна
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Митниця буде проводити контроль за допомогою блокчейн-платформи TradeLens.

Митниця та блокчейн

Держмитслужба підписала контракт про співпрацю з данською блокчейн-платформою TradeLens, наразі вони працюють у тестовому режимі.

За допомогою TradeLens митниця зможе відстежувати онлайн логістику контейнерів, а також бачити їх супровідні документи ще до прибуття товарів до країни. Сервіс вже допоміг відправити на перевірку контейнер, котрий мав перевищення вагу у понад 700 кілограмів.

Головні особливості роботи з блокчейн-платформою полягають в тому, що тепер ризиків для контейнерних перевезень стане менше: Держмитслужба зможе аналізувати інформацію про транспортування товару з моменту появи відповідного замовлення, що повинно підвищити захищеність контейнерної логістики.

Також вантажі тепер проходитимуть значно швидше, оскільки блокчейн-платформа буде повідомляти про вантажі, що потребуватимуть ретельнішої перевірки. А митне оформлення морських вантажів стане прозорішим.

Робота у тестовому режимі триватиме близько року.

Також ми вже раніше писали⛓ Нідерланди планують використовувати блокчейн для боротьби з COVID-19, як Нідерланди планують використовувати блокчейн для боротьби з COVID-19.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...