Реклама

🚝 Укрзалізниця буде ремонтувати потяги за допомогою технологій 3D-друку

Укрзалізниця підписала угоду про співпрацю з однією з найбільших лабораторій 3D-технологій в країні — Фаблаб Фабрикатор.
Čytaty latynkoju
🚝 Укрзалізниця буде ремонтувати потяги за допомогою технологій 3D-друку
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🚝 Укрзалізниця буде ремонтувати потяги за допомогою технологій 3D-друку
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Укрзалізниця підписала угоду про співпрацю з однією з найбільших лабораторій 3D-технологій в країні — Фаблаб Фабрикатор.

Укрзалізниця та технології 3D-друку

В планах Укрзалізниці покращити процес ремонту тягового рухомого складу завдяки технологіям 3D-друку. Компанія планує почати працювати за концепцією industry 4.0 — зокрема, впровадити технології машинного навчання та автоматизації, щоб досліджувати особливості рухомого складу потягів. Про це повідомили в пресслужбі перевізника.

Що таке industry 4.0?

Industry 4.0, або «Четверта промислова революція» — це концепція, що описує радикальне оновлення промислових процесів — зокрема, повну автоматизацію та роботизацію, тобто виключення прямої участі людини з виробництва.

Характеристиками перших двох промислових революції були механізація та винахід конвеєра. У часи третьої ми живемо зараз — вона пов‘язана з винаходом технологій 3D-друку та масовою цифровізацією.

Четверту промислову революцію, яка насувається на людство зараз, пов’язують із розвитком технологій машинного навчання, роботизацією тощо. Головними наслідками нового переходу для людства вважають — вивільнення робочої сили для креативних робіт, радикальне зменшення собівартості виробництва та поліпшення якості й індивідуальності виробів та багато іншого.

Також, через спалах вірусу COVID-19 у світі, співпраця Укрзалізниці та Фаблаб Фабрикатор буде направлена на виробництво продуктів медичного значення: складних деталей, інструментів та інших необхідних речей.

Ми проаналізували досвід взаємодії медиків і інженерів Італії, Чехії, США в боротьбі з COVID-19 і пропонуємо розглянути необхідність виготовлення подібних деталей під потреби Укрзалізниці. Ми відкриті до діалогу з медиками і готові оперативно вирішувати проблеми, з якими вони стикаються

Представники Фаблаб Фабрикатор

Студенти архітектори в Америці також почали друкувати??‍? Архітектори розпочали друкувати медичні прилади на 3D-принтері через спалах вірусу COVID-19 необхідні медприлади на 3D-принтері.

Нові технології проти COVID-19

Коледж архітектури, мистецтва та планування містить багато 3D-принтерів, що необхідні для навчання. Декан коледжу, Джені Сабін, повідомила студентів про те, що ресурси навчального закладу будуть використовувати для виготовлення захисних приладів для медпрацівників.

Також вона закликала студентів та усіх, хто має 3D-принтери вдома, приєднатись до підтримки лікарів Нью-Йорку, котрі відчувають нестачу спеціальних захисних масок через пандемію COVID-19.

Багато студентів коледжу Корнела, що зараз знаходяться на дистанційному навчанні, взяли участь в ініціативі підтримки лікарів.

Наразі, завдяки технологіям, волонтери виробили та доставили майже 500 спеціальних захисних масок медичним працівникам Нью-Йорка. У їх планах виробляти понад 1000 таких масок на день.

Раніше ми вже писали⛓ Нідерланди планують використовувати блокчейн для боротьби з COVID-19, як у Нідерландах планують використовувати блокчейн для боротьби з COVID-19.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...