Реклама

🛵 Glovo починає запускати «хмарні кухні» в Україні — почали з Києва

Після більш ніж року роботи Glovo запускає першу «хмарну кухню» в Україні. Таким чином, Україна стала шостою країною, де присутній такий формат. Розповідаємо, що це та як допоможе вашому закладу збільшити кількість клієнтів.
Čytaty latynkoju
🛵 Glovo починає запускати «хмарні кухні» в Україні — почали з Києва
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🛵 Glovo починає запускати «хмарні кухні» в Україні — почали з Києва
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Після більш ніж року роботи Glovo запускає першу «хмарну кухню» в Україні. Таким чином, Україна стала шостою країною, де присутній такий формат. Розповідаємо, що це та як допоможе вашому закладу збільшити кількість клієнтів.

Що таке «хмарна кухня»?

«Хмарна кухня» — це формат, коли заклад працює лише на доставку і відкритий лише для працівників та кур’єрів. У Glovo така модель отримала назву Cook Room.

Першими партнерами дебютної «хмарної кухні» у Києві стали Kitaika, 3B Café, Torisho, Menya Musashi, мережі Berliner Döner та Foodz Ukraine.

Ця співпраця дає можливість нам не лише швидко розширити зону покриття наших ресторанів, але й почерпнути міжнародний досвід Glovo в запуску та управлінні «хмарними кухнями», адже для України це зовсім нове явище і на ринку ще відсутня потужна експертиза

Яна Кривенко, Керівниця мережі Foodz Ukraine

 

«Хмарна кухня» — в чому користь для закладу

Ваша клієнтська база обмежена районом, де розташований заклад — це вірно і для доставки також. Разом з тим, класичне розширення потребує оренди відповідного приміщення, розробки інтер’єру, пошуку працівників до зали тощо. Це дорого і небагато закладів мають кошти на таке розширення.

Тоді як формат «хмарної кухні» потребує лише обладнати приміщення кухні, що не лише знижує прямі витрати, але і дає більший вибір нерухомості. Також потрібно винайняти менше працівників. В такому форматі можна відкривати «хмарні кухні» в різних районах міста — навіть, спальних, адже не потрібно хвилюватися за людські потоки на вулицях.

Особливо це актуально під час карантину і для закладів, які розташовані у центрі міста.

Cook Room — це перспективний напрям, у який вірить компанія Glovo, і тому запускає і розвиває подібні проєкти у всіх країнах, де представлений сервіс. Ми готові використовувати досвід та експертизу для створення нових можливостей на ринку України. Тож ми запрошуємо наших партнерів приєднуватися до ефективного нового формату взаємодії між рестораном, споживачем та сервісом доставки, адже попереду відкриття нових «хмарних кухонь».

Дмитро Расновський, Генеральний менеджер компанії Glovo в Україні

Відкриття перших Cook Room компанія Glovo розпочала з Барселони у 2018 році, а на сьогодні вони також успішно функціонують у Мадриді, Буенос-Айресі, Лімі, Мілані та Сантьяго де Чилі.

Також ми раніше писали? Rozetka, АТБ та «Нова Пошта» запустили доставку продуктів, як Rozetka, АТБ та «Нова Пошта» запустили доставку продуктів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...