Реклама

👨🏼‍🏫 Архітектори розпочали друкувати медичні прилади на 3D-принтері через спалах вірусу COVID-19

Коледж архітектури в США друкує захисні маски на 3D принтері.
Čytaty latynkoju
👨🏼‍🏫 Архітектори розпочали друкувати медичні прилади на 3D-принтері через спалах вірусу COVID-19
  1. Головна
  2. Техно
  3. 👨🏼‍🏫 Архітектори розпочали друкувати медичні прилади на 3D-принтері через спалах вірусу COVID-19
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Коледж архітектури в США друкує захисні маски на 3D принтері.

Медприлади проти COVID-19

Коледж архітектури, мистецтва та планування містить багато 3D-принтерів, що необхідні для навчання. Декан коледжу, Джені Сабін, повідомила студентів про те, що ресурси навчального закладу будуть використовувати для виготовлення захисних приладів для медпрацівників.

Також вона закликала студентів та усіх, хто має 3D-принтери вдома, приєднатись до підтримки лікарів Нью-Йорку, котрі відчувають нестачу спеціальних захисних масок через пандемію COVID-19.

Багато студентів коледжу Корнела, що зараз знаходяться на дистанційному навчанні, взяли участь в  ініціативі підтримки лікарів.

Це непрості часи, ми всі повинні намагатися допомогти будь-яким способом, як тільки можемо. Здається, що наша сфера діяльності, архітектура, не дуже корисна в кризовий час, тому ми допомагаємо тим, хто зараз бореться за нас.

Хесус Луна , Аспірант архітектурного факультету

Наразі, завдяки технологіям, волонтери виробили та доставили майже 500 спеціальних захисних масок медичним працівникам Нью-Йорка. У їх планах виробляти понад 1000 таких масок на день.

Раніше ми вже писали⛓ Нідерланди планують використовувати блокчейн для боротьби з COVID-19, як у Нідерландах планують використовувати блокчейн для боротьби з COVID-19.

Блокчейн проти COVID-19

Група з 25 технічних компаній Нідерландів запустила проєкт під назвою «Технології проти коронавіруса» (оригінал: Tech against Corona). Мета проєкту підтримати уряд країни за допомогою провідних технологій, однією з котрих став блокчейн.

Компанія TYMLEZ планує запустити систему продажу ліків та медичних приладів на основі блокчейна, а також розробити спеціальну платформу для оцінки попиту на медичне обладнання серед лікарень країни.

Ця система допоможе зупинити надмірно високе ціноутворення на медичні препарати та зробить прозорою кожен етап поставок медичних приладів.

Для реалізації проєкту компанія Cybersprint, котра працює в сфері кібербезпеки, забезпечить обслуговування ряду лікарень, а компанія Taxion, що займається інформаційною безпекою, зробить адміністраційну онлайн-систему для організації постачання необхідних для лікування речей.

Також ми раніше писали??‍? Мінцифра запустить застосунок та челендж проти вірусу COVID-19, як Мінцифра запустить застосунок та челендж проти вірусу COVID-19.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...