Реклама

✨ У Канаді почали транслювати північне сяйво онлайн

Спеціальна камера розташована на дослідницькому центрі в місті Черчилл — це вважається одним з найкращих місць для спостереження.
Čytaty latynkoju
✨ У Канаді почали транслювати північне сяйво онлайн
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. ✨ У Канаді почали транслювати північне сяйво онлайн
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Спеціальна камера розташована на дослідницькому центрі в місті Черчилл — це вважається одним з найкращих місць для спостереження.

Онлайн трансляція сяйва

Сезон найкращого сяйва стартує в грудні та триває до кінця квітня, але через спалах вірусу COVID-19 потрапити до обсерваторії наразі неможливо.

Компанія Explore організувала онлайн-трансляцію, щоби кожен охочий міг переглянути на північне сяйво в себе вдома.

Крім того на YouTube з’явилося? На YouTube з’явилося цілодобове шоу з виступами артистів цілодобове шоу з виступами артистів.

Шоу Colors

Шоу Colors з’явилось у новому цілодобовому форматі. Наразі імена запрошених виконавців ще не відомі. Трансляції будуть проходити в спеціальній окремій студії у Лондоні.

Доступ до студії буде обмежено, потрапити зможе лиже обмежена кількість робітників та виконавців. Усі відвідувачі повинні триматись на відстані двох метрів один від одного та носити захисні рукавички. Сама студія та всі її поверхні будуть регулярно дезінфікувати за допомогою спиртовмісних речовин.

Також буде відкрито збір пожертвувань, що розділять серед артистів. Так організатори планують надати фінансову допомогу артистам, що втратили значну частину прибутку через скасування концертів та виступів.

Окрім того раніше ми писали? У що пограти в карантин: 5 відеоігор, які дадуть надію на краще під час пандемії, у що пограти в карантин: 5 відеоігор, які дадуть надію на краще під час пандемії.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...