Реклама

✍🏻 UNIT.City запустив серію безкоштовних освітніх проєктів

Нові освітні проєкти запустили заради того, щоб об'єднати людей, що залишаються вдома під час карантину через спалах вірусу COVID-19.
Čytaty latynkoju
✍🏻 UNIT.City запустив серію безкоштовних освітніх проєктів
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. ✍🏻 UNIT.City запустив серію безкоштовних освітніх проєктів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Нові освітні проєкти запустили заради того, щоб об'єднати людей, що залишаються вдома під час карантину через спалах вірусу COVID-19.

Проєкти UNIT.City

Всього запустили чотири освітні проєкти: #VirtualOpenDays, ANTI VIRAL, UNIT.Knowledge Base та подкаст Mayak Innovatsiy з Домініком Піоте.

Усі сервіси безкоштовні та мають повний доступ до всіх ресурсів.

#VirtualOpenDays

Серія публікацій стала віртуальним аналогом звичних днів відкритих дверей. Під час цифрової подорожі підписники ознайомляться з:

  • Історією місця, де зараз знаходиться UNIT.City. Раніше на місці освітнього центру знаходився мотоциклетний завод, де комплектувались мотоцикли BMW.
  • Людьми, які вдихнули життя в проєкт та продовжують розвивати його.
  • Інноваційним кафе, де всі страви готуються завдяки зеленій енергетиці.
  • UNIT.Factory та дізнаються про програму ucode. Сьогодні це єдиний в Україні заклад, що використовує інноваційний метод навчання Peer-to-Peer.
  • Корпусами, де працюють 4 лабораторії, 3 акселератори, 8 акселераційних програм, 110 компаній-резидентів та 2 стартапи, оцінка котрих складає понад $1 млрд.

ANTI VIRAL

Платформа відкрита для всіх освітніх вебінарів: кожен спікер може запропонувати свою тему до розкриття. До проєкту залучені провідні мислителі та діячі сучасності, представники академічних кіл, управлінці та люди мистецтва.

Вебінари заплановані кожного буднього дня до кінця квітня. В них буде розкрито безліч важливих та цікавих тем з наступними спікерами:

  • Антоном Мартиновим — видавцем, бізнесменом, екс-співвласником «Нашого формату», засновником проєкту «Лабораторія» з темою «Використай карантин на повну».
  • Кирилом Бондарем — партнером та фінансовим директором UDP Renewables, фінансовим директором UNIT.City. Тема: «Історія фінансових криз. Уроки і можливості».
  • Романом Ремеєвим — старшим сомельє Good Wine. Тема: «Як отримувати задоволення від вина».
  • Ольгою Роєнко та її командою Royenko Agency. Тема: «Нахіба бізнесу креатив?».

UNIT.Knowledge Base

Запис більше, ніж 200 подій в UNIT.City, тепер буде у відкритому доступі.

 

База знань включає матеріали на теми логістики і SaaS, продажів, маркетингу, запуску стартапів, розробки для VR та АІ. Також тут записи подій для прогресивних WoManagers і креативних індустрій.

Наша команда експериментувала та об’єднувала різні теми і напрямки, залучаючи топових спікерів. В UNIT.Knowledge Base ми будемо ділитися досвідом цих подій. Поступово база буде розширюватись, накопичуючи нові знання

Олена Міджак, Продюсерка подій UNIT.City

Mayak Innovatsiy з Домініком Піоте

Подкаст Mayak Innovatsiy буде освітлювати українські та світові технологічні новини, події, а також приймати гостей з числа найвпливовіших представників галузі.

Першим гостем стала Наталія Микольска — юристка, екс-заступниця Міністра економічного розвитку і торгівлі України, засновниця платформи SheExports та Центру Trade+ у Київській школі економіки. Прослухати перший та подальші випуски буде можливо безкоштовно на Apple Podcasts, Google Podcasts та Deezer

Також ми раніше зробили? Великий гайд: 30 застосунків, сервісів та курсів, які стали безкоштовними на час карантину великий гайд про 30 застосунків, сервісів та курсів, які стали безкоштовними на час карантину.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...