Реклама

🎼 Радіо Промінь шукає нову українську музику — можливість потрапити в ефір

Шоу «Селекція» шукає нових виконавців, що створюють сучасний музичний контент та бажають ознайомити зі своєю творчістю широку аудиторію.
Čytaty latynkoju
🎼 Радіо Промінь шукає нову українську музику — можливість потрапити в ефір
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🎼 Радіо Промінь шукає нову українську музику — можливість потрапити в ефір
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Шоу «Селекція» шукає нових виконавців, що створюють сучасний музичний контент та бажають ознайомити зі своєю творчістю широку аудиторію.

«Селекція» від Радіо Промінь

Програма «Селекція» шукає нових артистів зі всієї України, що бажають потрапити до ефіру шоу.

Раніше у ротації шоу «Селекція» можна було почути такі гурти як: «Один в каное», «Без Обмежень», Vivienne Mort, LETAY, Kozak System, Mari Cheba, «НастяЗникає», Kosmopolis, Jerry Heil, Latexfauna, Panivalkova, Dakh Daughters та багато інших.

Для того щоб потрапити в ефір шоу «Селекція», необхідно надіслати демо-записи та заповнити онлайн-форму.

Як повідомляє автор та ведучий шоу «Селекція», Олександр Стасов, усі заявки розглянуть експерти музичної індустрії, а зірки сучасної української музичної сцени презентуватимуть нові хіти.

Ми збираємо весь матеріал, а потім даємо його послухати популярним артистам, і саме вони оберуть найкраще з надісланого й представлять нових музикантів в ефірі «Селекції». У такому форматі шоу почне виходити з травня.

Олександр Стасов , Автор та ведучий шоу «Селекція»

Також відомо, що з оновленням сайту UA: Радіо Промінь буде доступна нова функція голосування для слухачів. А сама рубрика чартів буде змінена на шоу «Селекції», де щотижня будуть порівнювати, як проголосували слухачі та музичні експерти програми.

У новому форматі шоу в нас з'явиться більше можливостей реагувати на актуальні музичні й суспільні події. Тепер «Селекція» — це не тільки програма з якісною музикою і ексклюзивними музичними новинами, а й радіоблог про актуальну українську музику та людей, які її творять і слухають

Олександр Стасов, Автор та ведучий шоу «Селекція»

Також ми писали, як гурт DakhaBrakha випустив? Слухайте новий альбом DakhaBrakha — «Аламбарі» новий альбом та раніше виступав? DakhaBrakha виступили на радіо KEXP в Америці на радіо KEXP.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...