Реклама

👨🏼‍🏫 Українська платформа пошуку репетиторів Preply отримала фінансування у розмірі понад $10 млн

Інвестиції надала британська компанія Hoxton Ventures.
Čytaty latynkoju
👨🏼‍🏫 Українська платформа пошуку репетиторів Preply отримала фінансування у розмірі понад $10 млн
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 👨🏼‍🏫 Українська платформа пошуку репетиторів Preply отримала фінансування у розмірі понад $10 млн
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Інвестиції надала британська компанія Hoxton Ventures.

Фінансування Preply

Сервіс для вивчення іноземних мов з репетиторами Preply отримав рекордний розмір фінансування у розмірі понад $10 мільйонів. Компанія з Лондону Hoxton Ventures надала свої інвестиції на розвиток платформи.

Також відомо, що участь у раунді інвестицій брали компанії Point Nine Capital, The Family та такі інвестори як: колишній CEO Unity Techonologies Девід Хелгасон, колишній CЕО Booking Артур Костен та засновник Couchsurfing Деніел Хоффен.

Раніше компанія залучила інвестиції у розмірі $4 мільйонів, про що ми вже писалиУкраїнська платформа для пошуку репетиторів залучила $4 млн. Наразі загальне фінансування компанії складає понад $16 мільйонів.

Стартап Preply отримав фінансування у січні, тобто ще до спалаху пандемії вірусу COVID-19. Через стан карантину загальний попит на сервіс платформи зріс. Наприклад, в період з середини лютого до середини березня кількість занять, що придбали, зросла вдвічі, а в Італії — майже втричі. Також відомо, що трафік у всьому світі збільшився на 50%, а кількість репетиторів — на 80%.

Як повідомляє Кирил Біга, засновник стартапу Preply, компанія буде робити свій сервіс доступним і для інших країн.

Європейський ринок мультикультурний і дуже розвинутий. Багато людей вільно говорять або вивчають дві-три іноземні мови. Досвід роботи в Європі ми переносимо в США. Американцям ми надамо різноманітні можливості навчання завдяки нашому переліку кваліфікованих викладачів з Європи, Латинської Америки та Азії

Кирил Бігай , Засновник Preply

Окрім того відомо, що також будуть зміни у напрямку платформи — сервіс привертає вчителів з хімії, математики та креативного письма. Викладачі отримають нові інструменти для оцінювання домашніх завдань, відстеження прогресу та ефективної допомоги студентам.

Також раніше ми писали? Розпочалась національна премія для вчителів Global Teacher Prize Ukraine 2020, що розпочалась національна премія для вчителів Global Teacher Prize Ukraine 2020.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...