Реклама

😷 Apple пожертвує 10 млн масок для застереження розповсюдження вірусу COVID-19

Підмога у вигляді масок відправиться до міст Європи та США, що зазнали найбільшого впливу від вірусу.
Čytaty latynkoju
😷 Apple пожертвує 10 млн масок для застереження розповсюдження вірусу COVID-19
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 😷 Apple пожертвує 10 млн масок для застереження розповсюдження вірусу COVID-19
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Підмога у вигляді масок відправиться до міст Європи та США, що зазнали найбільшого впливу від вірусу.

Підмога від Apple

Як зазначає Hromadske, генеральний директор Тім Кук повідомив про рішення компанії у своєму Twitter.

Голова Apple записав відео зі свого дому, де він закликає всіх не покидати своє житло без нагальної потреби. Окрім того він відзначив важливість того внеску лікарів до боротьби з вірусом COVID-19.

Наразі компанія знаходиться на стадії пошуку масок у постачальників, потім їх буде доставлено до лікарень США та Європи.

Компанія Apple не єдина, хто допомагає розповсюджувати захисні маски.

Маски від Zara

Іспанія знаходиться на другому місці серед європейських країн, що постраждали через спалах вірусу, саме тому компанія Inditex вирішила зробити свій внесок у боротьбу з вірусом.

Компанія оголосила, що зосередить свої потужності на виробництві медичних масок та лікарняних халатів. Через пандемію зараз найбільший дефіцит саме на ці товари захисту від хвороби.

А українська дизайнерка Bevza почала виробляти захисні костюми для медпрацівників, про що ми писали? Українська дизайнерка Bevza почала виробляти захисні костюми для медпрацівників раніше.

Також варто відзначити внесок інших компаній у боротьбу з розповсюдженням вірусу.

Експрес-тест від Bosch

Новий, повністю автоматизований експрес-тест Bosch на COVID-19 було розроблено? Bosch розробила експрес-тест на COVID-19 всього за шість тижнів. Тест може допомогти медичним закладам в швидкому діагностуванні.

Прискорене молекулярно-діагностичне дослідження виконується на приладі для аналізу Vivalytic від Bosch Healthcare Solutions. Під час лабораторних випробувань тест Bosch показав результати з точністю понад 95 відсотків.

Одна з найбільших переваг експрес-тесту є те, що його можна проводити безпосередньо на місці надання медичної допомоги.

Це виключає необхідність транспортування зразків, що забирає цінний час. Також це означає, що пацієнти можуть швидко отримати достовірну інформацію про стан свого здоров’я, а інфіковані особи можуть бути негайно виявлені та ізольовані.

Також раніше ми писали? Нідерландські вчені, можливо, знайшли антитіла проти коронавірусу (але це не точно), як нідерландські вчені, можливо, знайшли антитіла проти коронавірусу (але це не точно).

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...