Реклама

📱 Apple запустила сайт та застосунок COVID-19 з тестами та рекомендаціями про коронавірус

Хоча рекомендації щодо профілактики COVID-19 розроблені спільно з Центром за контролем та профілактикою захворювань США, вони будуть корисні мешканцям будь-яких країн
Čytaty latynkoju
📱 Apple запустила сайт та застосунок COVID-19 з тестами та рекомендаціями про коронавірус
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📱 Apple запустила сайт та застосунок COVID-19 з тестами та рекомендаціями про коронавірус
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Хоча рекомендації щодо профілактики COVID-19 розроблені спільно з Центром за контролем та профілактикою захворювань США, вони будуть корисні мешканцям будь-яких країн

Пройшовши тест на симптоми коронавірусу, користувачі отримають рекомендації щодо заходів профілактики. При появі будь-яких симптомів сервіс радить одразу звернутися до лікаря.

Як пройти тест

Зайдіть на сайт або завантажте застосунок Apple COVID-19 в App Store.

Тест містить питання, які стосуються факторів ризику захворювання на COVID-19, впливу сторонніх чинників та безпосередньо симптомів.

Отримані рекомендації ґрунтуються на даних CDC (Центру за контролем та профілактикою захворювань США), до яких входить інструкція щодо самоізоляції, соціального дистанціювання та того, як уважно відстежити симптоми, як мити руки та дезінфікувати поверхні.

 

Сайт та застосунок Apple COVID-19 не потребують авторизації через Apple ID користувача. Компанія гарантує, що відповіді не надсилатимуться Apple або будь-якій державній організації.

Як ще допомагає Apple

Нагадаємо, що Apple пожертвує? Apple пожертвує 10 млн масок для застереження розповсюдження вірусу COVID-19 10 млн масок для застереження розповсюдження COVID-19. Про це повідомив генеральний директор Тім Кук у відео, де закликає всіх не покидати своє житло без нагальної потреби.

Також Apple оголосила? Apple проведе конференцію WWDC 2020 онлайн через пандемію COVID-19, що цьогорічна конференція для розробників відбудеться онлайн через постійне поширення нового коронавірусу.

Які застосунки створить Мінцифра

Цифрове запобігання вірусу впровадять??‍? Мінцифра запустить застосунок та челендж проти вірусу COVID-19 в Україні завдяки трьом методам:

  • Спеціальний мобільний застосунок, що допоможе контролювати дотримання карантину та самоізоляцію.
  • Челендж #HackCorona — національний конкурс проєктів/ідей від громадян, спрямованих на боротьбу з епідемією та підтримкою українців під час карантину
  • Онлайн-платформа послуг бізнесу — всі пропозиції безкоштовних послуг для громадян на період карантину

Інші тести

У мережі раніше з’явились спеціальні сайти-калькулятори? «Чи помру я від COVID-19 та скільки мені треба туалетного паперу?» — пройдіть тести, що розрахують ваші шанси зараження коронавірусом та на скільки вистачить ваших запасів туалетного паперу на час карантину.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...