Реклама

🌡 Bosch розробила експрес-тест на COVID-19

Експрес-тест може виявити інфекцію віруса у пацієнтів менш ніж за дві з половиною години з моменту взяття зразка до отримання результату.
Čytaty latynkoju
🌡 Bosch розробила експрес-тест на COVID-19
  1. Головна
  2. Новини
  3. 🌡 Bosch розробила експрес-тест на COVID-19
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Експрес-тест може виявити інфекцію віруса у пацієнтів менш ніж за дві з половиною години з моменту взяття зразка до отримання результату.

Тест на COVID-19

Новий, повністю автоматизований експрес-тест Bosch на COVID-19 було розроблено всього за шість тижнів. Тест може допомогти медичним закладам в швидкому діагностуванні.

Прискорене молекулярно-діагностичне дослідження виконується на приладі для аналізу Vivalytic від Bosch Healthcare Solutions. Під час лабораторних випробувань тест Bosch показав результати з точністю понад 95 відсотків.

Одна з найбільших переваг експрес-тесту є те, що його можна проводити безпосередньо на місці надання медичної допомоги.

Це виключає необхідність транспортування зразків, що забирає цінний час. Також це означає, що пацієнти можуть швидко отримати достовірну інформацію про стан свого здоров’я, а інфіковані особи можуть бути негайно виявлені та ізольовані.

Тести, що проводяться на сьогоднішній день, потребують один-два дні щоб надати результат.

У боротьбі з коронавірусом час грає важливу роль. Надійна, швидка діагностика безпосередньо на місці, без затримок — ось головна перевага нашого рішення, яке ми розглядаємо як ще один приклад технологій винайдених для життя

Фолькмар Деннер, Голова Правління Robert Bosch GmbH

Одночасна діагностика захворювань

Нова діагностика дозволяє протестувати один зразок не тільки на COVID-19, але і на дев’ять інших респіраторних захворювань, включаючи грип А і В, одночасно.

Особливість тесту Bosch полягає в тому, що він пропонує диференціальну діагностику, що економить лікарям додатковий час, необхідний для подальших досліджень. Крім того, він дозволяє швидко поставити надійний діагноз, щоб потім оперативно почати відповідне лікування

Марк Майер, Президент Bosch Healthcare Solutions GmbH

Принцип роботи тесту

  • Зразок береться з носа або горла пацієнта за допомогою ватного тампона.
  • Після цього картридж, який вже містить всі необхідні для тесту реагенти, вставляється в пристрій Vivalytic для аналізу.
  • Під час проведення аналізу медичний персонал може займатися іншими завданнями, наприклад, лікуванням пацієнтів.
  • Аналізатор Vivalytic розроблений таким чином, що навіть медичний персонал, який не пройшов спеціальної підготовки, може надійно проводити аналіз.
  • Аналізатор Bosch Vivalytic може виконувати до десяти тестів протягом 24 годин — це означає, що для проведення до 1000 тестів в день потрібно всього 100 пристроїв.

Також раніше ми писали? Нідерландські вчені, можливо, знайшли антитіла проти коронавірусу (але це не точно), як нідерландські вчені, можливо, знайшли антитіла проти коронавірусу (але це не точно).

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...