Реклама

📈 Сервіс відеоконференцій Zoom подорожчав на $14 млрд через спалах коронавірусу

Акції Zoom Video Communications Inc. піднялись на шість сходинок через масовий перехід компаній на дистанційний режим роботи.
Čytaty latynkoju
📈 Сервіс відеоконференцій Zoom подорожчав на $14 млрд через спалах коронавірусу
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 📈 Сервіс відеоконференцій Zoom подорожчав на $14 млрд через спалах коронавірусу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Акції Zoom Video Communications Inc. піднялись на шість сходинок через масовий перехід компаній на дистанційний режим роботи.

Зріст акцій Zoom

Через спалах розповсюдження вірусу COVID-19 у світі, все більше і більше компаній переходить на дистанційний режим роботи — це все вплинуло на акції програми для відеоконференцій Zoom.

За шість днів акції компанії зросли на понад 40% — ще 19 березня компанія коштувала приблизно $29,8 млрд, а зараз, 25 березня, загальна ціна сервісу складає понад $43,3 млрд.

Згідно з даними Bloomberg, завантаження програми Zoom зросли на 109%. Сервісу також довелось збільшити загальну кількість серверів, щоби впоратися з постійним попитом.

Також ми раніше писали?‍? Карантин через коронавірус: 7 порад, як ефективно працювати вдома про 7 порад, як ефективно працювати вдома.

Пара одружилась через Zoom

Як повідомляє Inspired, молода пара з США, Джефф та Крісті, планували провести церемонію одруження на острові в Ісландії, але через спалах вірусу COVID-19 їхні рейси було скасовано.

Через деякий час у США ввели стан картину — заборонили проводити масові заходи та виходити на вулицю. Штат Каліфорнія, де мешкають Джефф та Крісті, став одним з тих, де ввели обмеження.

Але карантин не став перешкодою для пари, щоб провести весілля — вони відправили запрошення всім родичам на «онлайн-весілля».

Усі родичі та знайомі зібрались у застосунку Zoom. На початку церемонії була табличка, яка повідомляла всім гостям помити руки, вимкнути інші ресурси звуку під час весілля та приготувати келихи з напоями для тосту.

Також ми раніше писали? Останні люди у світі, що не знають про пандемію COVID-19 — учасники реаліті-шоу Big Brother у Німеччині та Джаред Лето про останніх людей у світі, що не знали про пандемію COVID-19 — учасники реаліті-шоу Big Brother у Німеччині та Джаред Лето.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...