Реклама

👨🏼‍🏫 Prometheus запустив безкоштовний онлайн-курс української мови

На освітній платформі відкрили реєстрацію на безкоштовний онлайн-курс «Українська за 27 уроків».
Čytaty latynkoju
👨🏼‍🏫 Prometheus запустив безкоштовний онлайн-курс української мови
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 👨🏼‍🏫 Prometheus запустив безкоштовний онлайн-курс української мови
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
На освітній платформі відкрили реєстрацію на безкоштовний онлайн-курс «Українська за 27 уроків».

Курс від Prometheus

Освітня онлайн-платформа Prometheus та творці волонтерського руху «Безкоштовні курси української» запустили спеціальний навчальний курс для тих, хто хоче вивчати українську мову.

Це перший курс з української мови елементарного рівня, розрахований на широке коло слухачів, зокрема тих, хто вдома чи на роботі послуговується російською.

Також раніше ми проводили?? Є різниця! Чому мова має значення навіть у TikTok (експеримент редакції) експеримент, чому мова має значення навіть у TikTok.

Онлайн формат буде доступний і зручний українцям, які мешкають на окупованих територіях Криму, Донецької та Луганської областей. Також він стане у пригоді й вступникам до закладів вищої освіти, які хочуть покращити свою розмовну мову.

Курс з української мови розроблений так, щоб розвивати комунікаційні можливості слухачів та ефективно використовувати українську в різних життєвих ситуаціях.

Структура курсу Prometheus

  • Курс складається з відеоуроків і конспектів до них, проміжних тестових вправ і загального тесту. Одним із складників є форум, де учасники курсу можуть спілкуватися українською.
  • Кожен урок передбачає опанування лексичного мінімуму з конкретної теми та однієї з граматичних тем, що може бути засвоєна на відповідному рівні.
  • Відеоуроки складаються з творчих завданнь (без оцінювання) та додаткових ресурсів для кращого занурення у певну тему і українськомовне середовище.
  • Після кожного відеоуроку є проміжний тест на кілька запитань для перевірки на розуміння матеріалу та закріплення знань, умінь та навичок.
  • Після проходження усіх уроків запропоновано підсумковий контрольний тест.

Також раніше ми писали??‍? Prometheus запустив безкоштовний курс про вірус COVID-19, що Prometheus запустив безкоштовний курс про вірус COVID-19.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...