Реклама

😲 Instagram додав нову спеціальну функцію через спалах вірусу COVID-19

З'явилась нова функція спільного перегляду під час відеоспілкування.
Čytaty latynkoju
😲 Instagram додав нову спеціальну функцію через спалах вірусу COVID-19
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 😲 Instagram додав нову спеціальну функцію через спалах вірусу COVID-19
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
З'явилась нова функція спільного перегляду під час відеоспілкування.

Оновлення Instagram

Компанія анонсувала оновлення та запровадила функції для підтримки користувачів під час пандемії COVID-19. Одним з нововведень став режим Co-Watching, що дозволяє користувачам разом проглядати пости в режимі відеочату.

Скористатись функцією можна у розділі особистих повідомлень.

Нововведення дозволяє усім присутнім у спільній бесіді надсилати пости до відеоконференції — для цього треба обрати один із постів, де ви залишили лайк, або один із ваших збережених постів.

У компанії повідомляють, цю функцію ввели спеціально для людей, які знаходяться вдома під час карантину, щоб вони могли продовжувати спілкуватись зі своїми знайомими, незалежно від ізоляції.

Але на цьому оновлення застосунку не завершується.

Нові методи застереження

Instagram запровадив особливі заходи через спалах вірусу COVID-19 у світі:

  • Якщо ви будете шукати «коронавірус», то перший результат, що ви побачите це акаунти ВООЗ, а також спеціальна вкладка з перевіреними даними про вірус. Увесь недостовірний контент буде перевірено та видалено.

  • З’являться нові стікери, що допоможуть інформувати користувачів про гігієну. А стікер Stay Home допоможе людям ділитися своїм досвідом самоізоляції.

  • Instagram вже почав видаляти маски та ефекти на тему коронавірусу для того щоб уникнути «поширення недостовірної інформації».

Раніше ми також писали? Де читати правду про коронавірус COVID-19 в Україні і світі: онлайн-мапи, Telegram-боти та офіційні джерела, де читати правду про коронавірус COVID-19 в Україні і світі: онлайн-мапи, Telegram-боти та офіційні джерела.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...