Реклама

🤔 «Чи помру я від COVID-19 та скільки мені треба туалетного паперу?» — пройдіть тести

В мережі з'явились спеціальні сайти-калькулятори, що розрахують ваші шанси зараження коронавірусом та на скільки вистачить ваших запасів туалетного паперу на час карантину.
Čytaty latynkoju
🤔 «Чи помру я від COVID-19 та скільки мені треба туалетного паперу?» — пройдіть тести
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤔 «Чи помру я від COVID-19 та скільки мені треба туалетного паперу?» — пройдіть тести
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
В мережі з'явились спеціальні сайти-калькулятори, що розрахують ваші шанси зараження коронавірусом та на скільки вистачить ваших запасів туалетного паперу на час карантину.

Карантин через COVID-19

Через спалах вірусу у світі у багатьох країнах ввели стан карантину. Обмежено рух містом, зупинено громадський транспорт та контроль людей на вулиці — це все превентивні заходи для застереження розповсюдження вірусу COVID-19.

Але людська натура не звикла спокійно сприймати будь-які зміни, саме тому іноді серед людей виникає паніка.

Для того щоб зупинити паніку розробники запустили спеціальний сайт, де кожен може дізнатись свій шанс інфекції від вірусу COVID-19.

Corona Don’t Panic!

Це спеціальний сайт, що може розрахувати ваші шанси заразитись коронавірусом та ризик можливого летального результату від хвороби.

Необхідно ввести свій вік, стать, країну та інформацію про можливі захворювання: серцево-судинні, онкологічні, респіраторні та інші.

Отриманий після цього результат порівнюється з вашими шансами померти від інших речей, окрім коронавіруса, наприклад, від утоплення.

Також на сайті можна побачити інші шанси негативного результату в інших ситуаціях — шанс померти від стихійного лиха складає всього лише 0.0029%, а від авіакатастрофи — 0.005%.

Сайт заснований на офіційній інформації: звітах ВООЗ і китайської влади, де є дані про 55 924 лабораторно підтверджені випадки захворювання.

How much toilet paper?

Через впровадження карантину люди скупили ледь не весь асортимент гречки та макарон, але справжнім бестселером став туалетний папір — порожні полиці у супермаркетах можна побачити й досі. Але скільки запасів буде достатньо на час самоізоляції? Відповідає на це питання сайт How Much Toilet Paper, що може розрахувати кількість туалетного паперу на час карантину.

Ідея сайту — дати людям можливість реально оцінювати ситуацію. Як зазначають розробники, сайт може допомогти зекономити та зупинити створення штучного дефіциту.

Працює він дуже просто – треба вказати кількість ваших запасів, скільки рулонів, і як часто ви відвідуєте вбиральню протягом дня.

В середньому 5-6 рулонів вистачає на два тижні для однієї людини.

Також на сайті можна вказати додаткові параметри, наприклад: скільки людей з вами живе, скільки листків паперу ви використовуєте за раз та яка довжина рулону паперу.

Сайт розробили два британці, Бен Сенссон та Сем Херріс, всього лише за три години. Сама ідея для сайту виникла під час дискусії, скільки туалетного паперу вони використовують протягом дня, та як карантин може вплинути на це.

Також ми раніше писали? Великий гайд: 30 застосунків, сервісів та курсів, які стали безкоштовними на час карантину великий гайд: 30 застосунків, сервісів та курсів, які стали безкоштовними на час карантину.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...